PARFEMI

Uđite u svijet mirisa i odaberite parfem na eljekarni24.hr

U našoj ponudi pronaći ćete brendirane parfeme i toaletne vode. Ne postoji bolji način da nekome pokažete da mislite na njega od darivanja novog, prepoznatljivog parfema. Kad god osjetimo određenu aromu ili miris, odmah smo prebačeni u jedan trenutak, određeno mjesto ili nas podsjeti na dragu uspomenu. 
Kada birate miris za voljenu osobu ili prijatelja pomislite na ono što ih najbolje predstavlja. Na ovaj način bit će to promišljen i jedinstven dar, vođen dubokim uvažavanjem nečijeg karaktera i onoga što on vama znači.

Prema osobnosti možete izabrati najbolji parfem: 
Odvažni – mošus, drvo, koža, vanilija
Hrabre osobe, jake vođe, oni uživaju u izlascima i uvijek su u centru pažnje. Ovakvoj vrsti osobe mogu biti privlačni snažniji, složeniji akordi jer ističu avanturistički duh i odvažnu prirodu. Dobar izbor je parfemska voda Carolina Herrera Very good girl, Calvin Klein Eternity Now parfemska voda i Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette

Romantični – miris kože, cvjetni mirisi ,miris ruže, citrusi
Romantični pojedinci traže povezanost i intimnost, što znači da ih privlače mirisi koji su senzualni i razigrani. Romantika bi se savršeno uklopila uz Paco Rabanne 1Million Eau de Toilette, My Burberry Blush parfemska voda i Gucci Bloom parfemsku vodu. 


Osjetljivi – voćni, cvjetni, zemljani
Osjetljive osobe uživaju u vremenu koje provode nasamo, oni odišu jednostavnošću, profinjenošću i klasikom. Za ove pojedince odličan izbor su  proizvodi s okrepljujući voćnim, cvjetnim mirisima i zemljanim mirisima. Poklonite im Burberry Her parfemsku vodu za ženu i Mr. Burberry parfemsku vodu za muškarca.

Mi brinemo o Vašem zdravlju i ljepoti