BURBERRY GODDESS EDP 30 ML

BURBERRY

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C050325
UPC:
3616302020645
Parfemska voda za žene Burberry Goddess koja će probuditi lavicu u vama.
  • local_shipping Besplatna dostava
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Profinjeni miris koji utjelovljuje unutarnju snagu

Otkrijte svoj potencijal i pretvorite se u božicu. Na putu do samospoznaje pratit će vas parfemska voda za žene Burberry Goddess koja će probuditi lavicu u vama – simbol ponosa, slobode i ženske snage.

  • aromatični gurmanski miris
  • idealna za posebne prilike
  • u punjivom flakonu elegantnog dizajna

Sastav mirisa: Za neponovljivo osjetilno iskustvo pobrinut će se tri različita ekstrakta madagaskarske vanilije. Prvi tip je infuzija vanilije koja će vas oduševiti vrlo svijetlim drvenastim notama. Sastojak Vanilla Caviar, dobiven inovativnom tehnologijom Firgood™, u kompoziciju unosi bogat i opojan slatki miris. Posljednji tip je apsolut vanilije, koji miris obogaćuje tajanstvenim, mliječnim aspektom. Mirisnu kompoziciju savršeno uravnotežuju čiste i svježe note lavande iz Provanse.

Priča o mirisu: Ženski parfem Burberry Goddess predstavlja priču žene koja nalazi svoje pravo ja i samouvjereno počinje otkrivati svijet poput prave božice. U priči se krije važna poruka: svaki čovjek može postići svoje ciljeve ukoliko iskoristi svoju unutarnju snagu i otkrije svoj skriveni potencijal. Kampanja s britansko-francuskom glumicom Emmom Mackey odvest će vas u južnoafričku divljinu u kojoj se odvija navedena priča o božici.

Pakiranje: 30 ml