Sigurnost kupovine

Sigurnost

Eljekarna24.hr internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Zdravstvena ustanove "Ljekarne Švaljek " - eljekarna24.hr internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera Stripe sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Ovaj način plaćanja pouzdano funkcionira u praksi i prema istraživanjima se pokazuje sigurnijim od klasičnog plaćanja kreditnim karticama u restoranu ili trgovini.

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Stripe servis za Internet naplatu http://www.stripe.com, koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima.

Stripe nameće HTTPS za sve usluge koje koriste TLS (SSL), uključujući javnu web stranicu i nadzornu ploču kako bi se osigurale sigurne veze. Stripe.js poslužuje se samo preko TLS-a. Stripeove službene knjižnice povezuju se sa Stripeovim poslužiteljima preko TLS-a i provjeravaju TLS certifikate na svakoj vezi.