O nama

Eljekarna24 je zdravlje i ljepota na dohvat ruke, dostupno u svako vrijeme, 24 sata na dan - to je Vaš izbor za Internet kupnju!

U našoj web ljekarni nudimo Vam vrlo širok izbor kozmetike za žene, muškarce, bebe i djecu, beauty uređaja, dodataka prehrani, medicinskih uređaja, proizvoda za samoliječenje, anatomske obuće.

Za bilo kakvo pitanje ili stručan savjet, tu su za Vas stručnjaci eljekarne24, magistre i magistri farmacije iz Ljekarni Švaljek, koji su uvijek na usluzi i spremni odgovoriti na svako Vaše pitanje nesebično dijeleći svoje znanje.

Stalnim stručnim usavršavanjem kroz razne edukacije, suradnjom s drugim zdravstvenim stručnjacima te izuzetnom aktivnošću u svom javnozdravstvenom djelovanju preko širenja svijesti o zdravlju raznim člancima, predavanjima i zdravstvenim akcijama (promocijama, savjetovanjima, mjerenjima), nastojimo biti lider u zdravstvenom savjetovanju na našem području.

Informacije i prodaja

ZU Ljekarne Švaljek

Kralja Tomislava 24

49246 Marija Bistrica

Tel: 091/619-1901

Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu

MBS: 080256174
OIB: 55832250129

Ravnatelj: Ana Capar

Mjesto prodaje medicinskih proizvoda:

„Ljekarne Švaljek“, podružnica Donja Stubica
Župana Vratislava 11, 49 240 
Donja Stubica

Zdravstvena ustanova Ljekarna Švaljek je prijavila prodaju medicinskih proizvoda na daljinu putem interneta Hrvatskoj agenciji za lijekove i medicinske proizvode www.halmed.hr, Ksaverska cesta 4, 10000 Zagreb

Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi proizvoda na web stranicama nisu zamjena za liječnički pregled. Ukoliko imate zdravstvenih problema prije korištenja lijekova i preparata za samoliječenje, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Prema važećem zakonu, lijekovi se ne mogu prodavati putem interneta.

Pitajte nas, vrlo rado ćemo Vam odgovoriti i olakšati Vaš put do ZDRAVLJA I LJEPOTE! Kontaktirajte nas na info@eljekarna24.hr ili telefonom na 091/619-1901.

Ukoliko na našim stranicama ne možete pronaći neki proizvod, kontaktirajte nas, mi ćemo ga pokušati naručiti za Vas.

Brinite o svom zdravlju i ljepoti!

Iz udobnosti Vašeg doma dođite do svega što vam je potrebno, čitajte zanimljive člane o zdravlju, iskoristite akcije i pogodnosti koje smo pripremili za Vas, naručujte preko Vaše eljekarne24!

Stručni tim eljekarna24