Početna O nama

O nama

Eljekarna24 je ZDRAVLJE I LJEPOTA na dohvat ruke, dostupno u svako vrijeme, 24 sata na dan - to je Vaš izbor za internet kupnju!

U našoj web ljekarni nudimo Vam vrlo širok izbor dodataka prehrani, medicinskih proizvoda, proizvoda za samoliječenje, kozmetiku za žene i muškarce te za Vaše dijete.

Za bilo kakvo pitanje ili stručan savjet, tu su za Vas stručnjaci eljekrane24, magistre i magistri farmacije iz Ljekarni Švaljek, koji su uvijek na usluzi i spremni odgovoriti na svako Vaše pitanje nesebično dijeleći svoje znanje.

Stalnim stručnim usavršavanjem kroz razne edukacije, suradnjom s drugim zdravstvenim stručnjacima te izuzetnom aktivnošću u svom javnozdravstvenom djelovanju preko širenja svijesti o zdravlju raznim člancima, predavanjima i zdravstvenim akcijama (promocijama, savjetovanjima, mjerenjima), nastojimo biti lider u zdravstvenom savjetovanju na našem području.

Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata na web stranicama nisu zamjena za liječnički pregled. Ukoliko imate zdravstvenih problema prije korištenja lijekova i preparata za samoliječenje, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Prema važećem zakonu, lijekovi se ne mogu prodavati putem interneta.

Pitajte nas, vrlo rado ćemo Vam odgovoriti i olakšati Vaš put do ZDRAVLJA I LJEPOTE!

Kontaktirajte nas na info@eljekarna24.hr ili telefonom na 091/619-1901.

Ukoliko na našim stranicama ne možete pronaći neki preparat, kontaktirajte nas, pa ćemo ga pokušati nabaviti za Vas.

Brinite o svom zdravlju i ljepoti!

Iz udobnosti Vašeg doma dođite do svega što vam je potrebno, čitajte zanimljive člane o zdravlju, iskoristite akcije i pogodnosti koje smo pripremili za Vas, naručujte preko Vaše eljekarne24!

Stručni tim eljekarna24 

 

Pregledajte proizvode po brandu

Eljekarna24.hr
Izbornik

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 91 6191 901 ili info@eljekarna24.hr

100% sigurna kupnja

Saznaj više...
Eljekarna24.hr na Facebooku