369,90 kn

Kategorija: Hemeroidi

Pilex je naziv potpuno prirodnog biljnog pripravka čija konzumacija ne ostavlja nikakve neželjene popratne pojave, a najveća mu je prednost oralno uzimanje. Na taj način izbjegava se neugodno postavljanje čepića i mazanje kremama u području analnog otvora, a problem se rješava u iznimno kratkom roku – pijenjem kure od 14 ili 28 kapsula tijekom jednog, odnosno dva tjedna, ovisno o stupnju oboljenja. U čak 84 posto slučajeva Pilex u potpunosti rješava problem hemoroida na vrijeme dulje i od šest mjeseci, što ga čini trenutno najdjelotvornijim proizvodom protiv hemoroida u svijetu.
Pilex je proizvod nastao na tisućugodišnjem iskustvu ayurvedske medicine, poznatoj po djelotvornosti kod hemoroidalnih tegoba.
Pripravak čine tri biljke – Melia azadirachta, Mesua ferrea i Berberis aristata – koje zajednički blagotvorno djeluju na organizam i otklanjaju hemoroide.

Pilex ne sadrži umjetne boje, kemikalije, droge ili šećer, a dolazi u dva pakiranja. Pakiranje od 14 kapsula namijenjeno je osobama u početnom stadiju bolesti ili s povremenim tegobama te kao prevencija kod osoba kod kojih se hemoroidalne tegobe učestalo ponavljaju, dok se Pilex Max od 28 kapsula preporučuje osobama koje krvare ili imaju drugi, treći ili četvrti stadij oboljenja te pate od težih hemoroidalnih tegoba.

Pročitaj više