PILEX kapsule 14X450 MG

PILEX

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C003785
UPC:
637263442461
Pilex kapsule su dodatak prehrani koji uz pomoć visokokvalitetnih, potpuno prirodnih biljnih ekstrakata doprinosi zdravlju vena analnog područja.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Pilex kapsule su dodatak prehrani koji uz pomoć visokokvalitetnih, potpuno prirodnih biljnih ekstrakata doprinosi zdravlju vena analnog područja. Jedinstvena i patentirana receptura temelji se na optimalnoj kombinaciji ekstrakta korijena cikorije, korijena i kore žutike trpke te lista hamamelisa, koji najbolji rezultat postižu upravo kad djeluju zajedno, u sinergiji. Uzima se na usta u obliku kapsula.
Tegobe vezane uz vene analnog područja problem su modernoga doba, a posljedica su nedovoljne tjelesne aktivnosti, predugog sjedenja i neodgovarajuće prehrane. Najčešći simptomi su svrbež, osjećaj pečenja i nelagoda u analnom području.

PRIMJENA: Pilex je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka. Pilex ima 28 kapsula u pakiranju. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u kontinuitetu.

NAPOMENA: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci.                             
Sigurnost uzimanja Pilexa tijekom trudnoće i dojenja još nije istražena, zbog toga se u tom razdoblju ne preporuča.
Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

PAKIRANJE: 14 tableta