64,38 kn

Kategorija: Alergije

Sprej za nos Aqua Maris 4 Allergy na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice.

Aqua Maris 4 Allergy sadrži jedinstvenu molekulu ektoina, koja djeluje citoprotektivno te smanjuje upale. 100% prirodni sastojak, ektoin se dobiva iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uvjetima (temperatura, tlak, salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili proizvode ektoin.

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Aqua Maris 4 Allergy preporuča se za:

  • ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa
  • njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine

Pogodan je i za preventivnu uporabu. Uobičajen period primjene je tijekom sezone alergija te prije i poslije izloženosti organizma alergenima izvan sezone. Aqua Maris 4 Allergy sprej za nos je 100% prirodan proizvod, ne sadrži konzervans, a mogu ga koristiti djeca od najranije dobi i odrasli.

PAKIRANJE: spremnik s raspršivačem, 20 ml

Pročitaj više