279,00 kn

Kategorija: Mršavljenje

Sastojci sadržani u Thermogenic Complex su odavno prepoznati kao bitni čimbenici za reguliranje metabolizma, njegovo zdravlje i kvalitetu.

Svetol zelena kava - klorogenska kiselina glvni je aktivni sastojak zelene kave koji je pokazao izuzetan učinak na gubitak masnoća, uz optimalno povećanje mišićne mase.

Zeleni čaj - bogat izvor katehina, stimulira termogenezu i oksidaciju masti, poznati je detoksikator organizma, učinkovit je u metabolizmu jetre i gušterače.

Kapsaicin - iz plodova čili papričica također podupire razgradnju masti.

Bioperin - standardizirani ekstrakt crnog papra bogat je izvor piperin alkaloida koji potiče tijelo na termogeničku aktivnost i bolju dostupnost hranjivih tvari.

Krom - element u tragovima, povećava osjetljivost staničnih receptora na inzulin čime značajno povećava djelotvornost i metabolizam glukoze u krvi

Kolin, metionin i inozitol - sjajni lipotropni agensi, reguliraju nakupljanje masti u jetri. Vrlo često su dodani multivitaminskim proizvodima da bi zaštitili jetru od opterećenja. Metionin i kolin dokazana su učinka u detoksifikaciji i odstranjenju metaboličkog otpada te nusprodukata.

PREDNOST THERMOGENIC COMPLEXA: ne sadrži kofein koji može stimulirati nadbubrežnu žlijezdu na povećanu proizvodnju adrenalina i kortizola te uzrokovati povećanje razine šećera u krvi.

Vrlo je važno da kod upotrebe Thermogenic proizvoda budemo fizički aktivni.

Thermogenic proizvod koristite u konzultaciji s liječnikom ili ljekarnikom, ovisno o Vašem zdrvstvenom stanju.

UPOTREBA: 2 kapsule dnevno, uz obrok

SASTOJCI U DNJEVNOJ DOZI (2 KAPSULE):

Ekstrakt ploda zelene kave (Coffea canephora robusta Pierre) Svetol®  400 mg
Ektrakt listova zelenog čaja (Camellia sinensis) 50 mg
Plod čili papričice (Capsicum annuum) 50 mg
L-metionin 50 mg
Kolin (bitartrat) 25 mg
Inozitol 25 mg
Ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum) Bioperine® 5 mg

Krom (pikolinat) Cromax® 150 μg

PAKIRANJE: 60 kapsula

  • pogodno za vegane
  • proizvod ne sadrži šećer, škrob, natrij, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja
Pročitaj više