SOLGAR THERMOGENIC COMPLEX CAPSULE A 60

SOLGAR

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C017827
UPC:
033984512856
Solgar Thermogenic Complex sadrži sastojke koji su bitni čimbenici za reguliranje metabolizma, njegovo zdravlje i kvalitetu.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Solgar Thermogenic Complex sadrži sastojke koji su bitni čimbenici za reguliranje metabolizma, njegovo zdravlje i kvalitetu.

  • Svetol zelena kava - klorogenska kiselina glvni je aktivni sastojak zelene kave koji je pokazao izuzetan učinak na gubitak masnoća, uz optimalno povećanje mišićne mase.
  • Zeleni čaj - bogat izvor katehina, stimulira termogenezu i oksidaciju masti, poznati je detoksikator organizma, učinkovit je u metabolizmu jetre i gušterače.
  • Kapsaicin - iz plodova čili papričica također podupire razgradnju masti.
  • Bioperin - standardizirani ekstrakt crnog papra bogat je izvor piperin alkaloida koji potiče tijelo na termogeničku aktivnost i bolju dostupnost hranjivih tvari.
  • Krom - element u tragovima, povećava osjetljivost staničnih receptora na inzulin čime značajno povećava djelotvornost i metabolizam glukoze u krvi
  • Kolin, metionin i inozitol - sjajni lipotropni agensi, reguliraju nakupljanje masti u jetri. Vrlo često su dodani multivitaminskim proizvodima da bi zaštitili jetru od opterećenja. Metionin i kolin dokazana su učinka u detoksifikaciji i odstranjenju metaboličkog otpada te nusprodukata.

PREDNOST THERMOGENIC COMPLEXA: ne sadrži kofein koji može stimulirati nadbubrežnu žlijezdu na povećanu proizvodnju adrenalina i kortizola te uzrokovati povećanje razine šećera u krvi. Vrlo je važno da kod upotrebe Thermogenic proizvoda budemo fizički aktivni.

Thermogenic proizvod koristite u konzultaciji s liječnikom ili ljekarnikom, ovisno o Vašem zdrvstvenom stanju.

SASTOJCI U DNJEVNOJ DOZI (2 KAPSULE):

Ekstrakt ploda zelene kave (Coffea canephora robusta Pierre) Svetol®  400 mg
Ektrakt listova zelenog čaja (Camellia sinensis) 50 mg
Plod čili papričice (Capsicum annuum) 50 mg
L-metionin 50 mg
Kolin (bitartrat) 25 mg
Inozitol 25 mg
Ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum) Bioperine® 5 mg

Krom (pikolinat) Cromax® 150 μg

UPOTREBA: 2 kapsule dnevno, uz obrok

PAKIRANJE: 60 kapsula

  • pogodno za vegane
  • proizvod ne sadrži šećer, škrob, natrij, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja