Hansaplast Sprej za rane 50 ml

HANSAPLAST

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C037535
UPC:
9005800299303
Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože koristi se za čišćenje manjih akutnih površinskih rana kao što su porezotine, abrazije, manje opekline prvog stupnja i otvoreni žuljevi.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Čak i površinske rane mogu postati problematične ako nisu ispravno očišćene. Čišćenje i dezinfekcija rane je prvi korak u uspješnom zacjeljivanju i preporučuje se za sve vrste rana.
Antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože također uklanja ostatke krvi i nečistoća oko površinske rane.
Ne sadrži alkohol te je primjena bezbolna, bez osjećaja pečenja ili suhoće. Hansaplast sprej na bezbolan i efikasan način čisti rane od prljavštine i bakterija i ima blagi antiseptički učinak. Sprej je bezbojan stoga ne ostavlja mrlje na odjeći kao proizvodi koji sadrže jod.


Zbog odlične podnošljivosti na koži, prikladan je i za djecu kao efikasna i nježna pomoć pri obnavljanju kože.
Praktično pakiranje omogućuje upotrebu spreja pod bilo kojim kutem što ga čini idealnim za tretiranje površinskih rana i prvu pomoć kod rana nastalih prilikom sportskih ili aktivnosti na otvorenom:

- Blagi antiseptički učinak

- Brza i bezbolna primjena

- Ne sadrži bojila - bez mrlja na odjeći

- Jednostavna primjena

- Odlična podnošljivost na koži

PRIMJENA: Čišćenje površinske rane od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte  s udaljenosti od otprilike 10 cm po čitavom području površinske ozljede. Ponovite ako je potrebno te nježno osušite ranu tapkajući gazom oko rane. 

Važno: površinska ozljeda bi brzo trebala prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, pritisnite ranu gazom i potražite liječničku pomoć.

PAKIRANJE: 50 ml