Effigerm Otopina za rane 1000 ml

EFFIGERM

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051619
Effigerm Wound Wash Liquid - je otopina za čišćenje, ispiranje i vlaženje rana.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Koristi se za tretiranje manjih ogrebotina, razderotina, iritacija, posjekotina i opeklina na koži te za primjenu na neoštećenoj koži - pomaže u sprječavanju stvaranja biofilma.

Effigerm Wound Wash - otopina za čišćenje, ispiranje i vlaženje rana koristi se za: tretiranje manjih ogrebotina, razderotina, iritacija, posjekotina,
te za primjenu na neoštećenoj koži - pomaže u sprječavanju stvaranja biofilma.
KAKO DJELUJE? čisti, ispire i vlaži rane, pomaže u sprječavanju stvaranja biofilma, sprječava infekcije, pomaže u procesu zacjeljivanja rana*
Učinkovitost Effigerm Wound Wash formulacije - Koristi se za vlaženje obloga za rane, vlaženje same rane, kao i za uklanjanje obloga s rane na kojoj se formirala krasta.
Mehanizam djelovanja je modificiranje okruženja rane mehaničkim uklanjanjem stranih tijela koja mogu uzrokovati iritaciju kože i infekciju te pružanje optimalnog okruženja u pogledu vlage, kisika i pH kako bi se pomoglo u procesu zacjeljivanja.
Prednosti Effigerm Wound Wash formulacije - Učinkovitost hipokloraste kiseline
Prevencija stvaranja biofilma - Siguran od rođenja (0+).Bez alkohola.
AKTIVNI SASTOJCI: Osim hipokloraste kiseline, Effigerm Wound Wash sadrži tek dvije pomoćne tvari: ioniziranu vodu i natrijev klorid.

PAKIRANJE: 1000 ml