EUCERIN SUN PAKET Sun Allergy Protect losion + Sensitive Relief gel-krema

EUCERIN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C047941
UPC:
9005801253588
Paket.
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Set preparata za zaštitu kožu prije i nakon izlaganja suncu. Visoka razina zaštite za kožu sklonu alergiji na sunce i odgovaraćuja umirujuća njega nakon sunčanja.

Set sadrži: 
1. Eucerin Sun Allergy Protect losion SPF50: gel-krema namijenjena za zaštitu kože sklone alergiji na sunce. Pogodna za korištenje na licu i tijelu.
2. Eucerin Sensitive Relief gel-krema nakon sunčanja : umirujuća krema za osjetljivu i nadraženu kožu nakon sunčanja s inovativnom CELLULAR REPAIR formulom

Primjena:
Kožu sklonu alergiji od sunca potrebno je posebno zaštiti prije izlaganja sunčevim zrakama. Upotrijebite dostatnu količinu losiona da bi sva izložena područja vaše kože bila zaštićena. Ne zaboravite uši, stražnji dio vrata, leđa i ramena, ruke i noge te područja uz rub kupaćih kostima.
Po završetku izlaganja suncu, na očišćenu kožu nanesite Sensitive Relief gel-kremu koja će trenutačno hidrirati i umiriti vašu kožu te pružiti osjećaj svježine i rashlađenja bez masnih i ljepljivih tragova.

Inovativan sustav za obranu od oksidansa dolazi od alfa-glukozil-rutina koji neutralizira slobodne radikale - ključni okidač osjetljivosti i alergije. Formula također uključuje likokalkon A za ublažavanje kože i regeneraciju.