PHYTO PHYTOKERATINE EXTREME KREMA 100 ML

PHYTO

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C027134
UPC:
3338221000484
PHYTOKERATINE Extrême odgovor je na kosu oštecenu agresivnim tretmanima i na oštecenu površinu kose.
Upit o dodatnim količinama

PHYTOKERATINE Extrême odgovor je na kosu oštećenu agresivnim tretmanima, na oštećenu površinu kose, izazvanu gubitkom vode i lipida, na gubitak životnosti, elastičnosti, čvrstoće, mekoće i sjaja – probleme koji su nam svima poznati, pogotovo ljeti kad kosu izlažemo i suncu i moru.

Prozračne, ali izuzetno hranjive teksture, ova krema oporavlja oštećenu kosu trenutno joj vraćajući ljepotu. Kosi daje životnost i sjaj. Sprječava lomljenje vrhova i kosi daje svilenkasti sjaj. Štiti od temperature sušenja do 220°C, olakšava styling i sprečava kovrčanje kose u vlažnim uvjetima. 

NAMJENA:

  • Regenerira kosu
  • Dubinski hidratizira
  • Vraća kosu elastičnost, čvrstoću, mekoću i sjaj
  • Obnavlja suhe i oštećene vrhove kose

PRIMJENA: Nanijeti 2 do 4 potiska ovisno o gustoći i dužini kose, na čistu vlažnu kosu i vrhove (izbjegavajući korijen kose). Raščešljati kosu i posušiti sušilom, prema želji ravnati. Ako ravnate kosu, osigurajte da je kosa u potpunosti suha! Može se koristiti i na suhoj kosi za lakše oblikovanje. Proizvod se ne ispire. Regenerira i dubinski oporavlja suho i oštećeno vlakno kose. Kosa je jača i podatnija. Nanosi se prije upotrebe sušila za kosu kao zaštita od vrućeg zraka. Samo za vanjsku uporabu.

PAKIRANJE: 100 ML