BRAUN EPILATOR SILK EXPERT PRO 3 PL3121 IPL

BRAUN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C042460
UPC:
4210201411758
Upit o dodatnim količinama

Silk·expert Pro 3 PL3121, IPL uređaj za dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica kod kuće

Silk·expert Pro 3 nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi Braunovu najnoviju IPL tehnologiju za do 3 mjeseca glatke kože u udobnosti doma, s primjetnim smanjenjem dlačica već za samo 3 mjeseca (pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe).

Senzor Skin pro (SensoAdapt™) automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži. Nježan način rada osigurava da tretman bude ugodan, a do 100  bljesaka u minuti znači da će biti manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži. 

  • Vidljivo smanjenje broja dlačica u samo 3 mjeseca (pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Brzo, precizno i nježno.
  • Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru Skin pro (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.
  • Bljeska do 100 puta u minuti za jednostavan tretman i manje propuštenih dlačica.
  • Nježan način rada smanjuje intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja poput lica, pazuha ili bikini-zone.
  • Različite glave za tretman od glave do pete. Standardna glava za pazuhe i potkoljenice te precizna glava za lice i bikini-zonu.  

Sadržaj pakiranja:

1 × Silk-expert Pro 3 sa standardnom glavom

1 × brijač Venus Smooth

1 × dodatna precizna glava

1 × torbica s patentnim zatvaračem