PROBLIS PROBIOTIK+ VITAMIN D3 PASTILE A30

PROBLIS

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C041693
UPC:
8606109205210
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Pastile za otapanje u ustima s okusom mente i s vitaminom D3. Namijenjen je odraslima i starijoj djeci koja vole okus mente.Sadrži dobre bakterije Streptococcus salivarius K12 koje štite sluznicu gornjeg respiratornog trakta. Vitamin D pozitivno doprinosi djelovanju imunološkog sustava. PROblis djeluje na dva načina: kao zaštita od pojave infekcije uha, grla i nosa te za ublažavanje već postojećih simptoma kod djece i odraslih. Bez šećera i glutena. 

PROblis +D3 sadrži 1 milijardu aktivnih bakterija Streptococcus salivarius K12, najzastupljenije bakterije u usnoj šupljini koja pomaže u izgradnji prve linije obrane od infekcija te vitamin D3 koji doprinosi djelovanju imunološkog sustava.

PROblis sadrži Streptococcus salivarius K12 koji kod djece i odraslih može pozitivno utjecati na:

• smanjenje broja streptokoknih i uobičajenih virusnih infekcija uha, grla i nosa

• manju potrebu za korištenjem antibiotika te

• manje izostajanja iz vrtića, škole ili s posla.

PROblis +D3 nudi visoku učinkovitost u borbi protiv najčešćih uzročnika infekcija uha, grla i nosa kao što su:

• Streptococcus pneumoniae

• Streptococcus pyogenes

• Moraxella catarrhalis

Kada koristiti PROblis + D3?

- PROblis +D3 je zbog okusa mente namijenjen odraslima, ali i starijoj djeci koja vole osvježavajući okus mente. - preporuča se korištenje tijekom cijele godine, a naročito tijekom zimskih mjeseci (sezona gripa i prehlada) - nakon tretmana antibioticima - kod ponavljajućih upala grla i uha

Kako koristiti PROblis +D3

- Za održavanje ravnoteže mikrobiote usta i uha i nakon upotrebe antibiotika: 1 vrećica dnevno kroz minimalno 15 dana - za održavanje zdrave mikrobiote usne i ušne šupljine: 1 vrećica dnevno, najbolje navečer prije spavanja

Dodatak prehrani PROBLIS je klinički testiran pogodan i za dugotrajno uzimanje.

Kako djeluje Streptococcus salivarius K12?

Streptococcus salivarius K12 je primarni i dominantni kolonizator usne šupljine (oralne sluznice) kod ljudi. Pomaže u izgradnji prve linije obrane odmah nakon rođenja.

• K12 se veže za receptore na stanicama na kojima bi se inače vezivale bakterije i virusi

• K12 proizvodi BLIS (eng. Bacterocine Like Inhibitory Substances) dvije moćne antimikrobne molekule Salivaricin A2 i B sa sposobnošću inhibicije rasta štetnih bakterija poput: Streptococcus pyogenes, Streptococcus pneumonieae. Streptococcus Salivarius K12 može se smatrati ključnim čimbenikom zaštitne mikrobiote u respiratornom traktu.

Istraživanja su otkrila da samo 2% opće populacije ima K12. Zato je za zaštitu od infekcija uha, grla i nosa, korisno uzimati dodatke prehrani koji sadrže Streptococcus Salivarius K12.

Pakiranje: 30 pastila za otapanje u ustima s okusom mente