Melvita Set prirodne kozmetike

MELVITA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C046480
UPC:
3284410050009
Podarite dragoj osobi komadić prirode i vrhunsku njegu kakvu zaslužuje. Set od tri neodoljiva proizvoda organske i prirodne kozmetike Melvita. Saznajte više!
Upit o dodatnim količinama

Poklon-set za ljubitelje organske i prirodne kozmetike. Vrhunski proizvodi iz Melvite za njegu kakvu vaša koža zaslužuje.

Poklonite poklon-set s kojim će primatelji otkriti svijet organske kozmetike. Tri certificirana organska proizvoda nosiva svugdje!

Set Prirodne kozmetike sadrži:

Nježni uljni gel za čišćenje, 30 ml. Uljni gel, obogaćen vodom zelenog čaja, u dodiru s vodom pretvara se u mliječnu emulziju. 99 % svih sastojaka prirodnog je podrijetla.
Cvjetna vodica Damašćanske ruže, 28 ml. Cvjetna vodica s nježnim mirisom ruže osvježava vaše lice ujutro i navečer. 100 % svih sastojaka prirodnog je podrijetla.
Hranjiva krema za ruke, 30 ml. Krema za ruke obogaćena uljem indijske smokve, njeguje i obnavlja suhu kožu ruku. 100 % svih sastojaka prirodnog je podrijetla.

Poklon kutija je 100 % reciklabilna. Karton za kutiju izrađen je od sirovina koje potječu iz održivih šuma.

MELVITA - ORGANSKA KOZMETIKA BROJ 1 U FRANCUSKOJ* 
*Prepoznatljivost brenda. Istraživanje provedeno 2015. među potrošačima koji su koristili organsku kozmetiku manje od dvije godine. Izvor: Bioalaune i Cosmebio.

Certifikat COSMOS ORGANIC potvrđen pri Ecocert Greenlifeu u skladu sa standardom COSMOS, više na http://cosmos.ecocert.com