NUXE VIŠENAMJENSKO SUHO ULJE 100 ML

NUXE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C028475
UPC:
3264680009754
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Kultno Huile Prodigieuse suho ulje, broj 1 ulje za tijelo u francuskim ljekarnama, prekrasno njeguje, obnavlja i uljepšava kožu lica i tijela te kosu.
Nova, još savršenija formula, obogaćena je antioksidativnim i anti-age Tsubaki uljem koje djeluje kao štit od onečišćenja iz okoliša, uz dokazano djelovanje na smanjenje vidljivosti strija.
Senzualnog je dodira zahvaljujući suhoj teksturi bez silikona te uz svoj prepoznatljiv, nezaboravni miris, ovo ulje stvara neodoljiv osjećaj na koži.

PRIMJENA:

Koristite Čudesno suho ulje na licu, tijelu i kosi tokom cijele godine, i ljeti i zimi.

NA LICU: nanesite ga jednom dnevno zaglađujućim pokretima, od središta lica prema krajevima te na dekolte. Može se koristiti samostalno ili nekoliko kapi možete pomiješati i s vašom uobičajenom kremom.

NA TIJELU: umasirajte ulje na željena područja (prsa, noge, ruke itd.) te preko strija kružnim pokretima. Na tijelo: može se koristiti i kao ulje za kosu na dužinama te na vrhovima koliko god je potrebno. Za intenzivan obnavljajući tretman, nanesite jednom do dva puta dnevno masku na kosu 10 minuta prije šamponiranja.

PAKIRANJE: 100 ML