GAIA MASKA ZA LICE 3X7ml

GAIA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C046879
UPC:
3830999170340
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Poput seruma ili hidratantne kreme, maska ​​za lice također je proizvod za njegu kože. Maske za lice pomažu nahraniti kožu bogatim aktivnim sastojcima koji poboljšavaju izgled vaše kože i mogu pomoći u uklanjanju nekih nedostataka na koži.

1. Prirodna maska ​​za lice - Purifying dubinski čisti i vlaži kožu bez da je isušuje.

Maska ​​za lice s bijelom glinom i uljem eukaliptusa učinkovito uklanja mrtve stanice kože, matira kožu i sprječava nakupljanje nečistoća. Bijela glina bogata mineralima, upija višak masnoće na površini kože, a vitamin E hrani kožu i vraća joj sjaj te poboljšava elastičnost.

Prikladna za normalnu do mješovitu kožu.

2. Brightening-Maska ​​za čišćenje lica s glinom i aktivnim ugljenom. Inovativna formula obogaćena prirodnim sastojcima za nježan piling i posvjetljivanje kože.

Prirodna maska ​​za lice ima dvostruko djelovanje – čišćenje lica i piling. Istovremeno, dubinski hrani vašu kožu.

Čišćenje: glina temeljito čisti kožu i pomaže u sprječavanju prištića.

Piling: čestice bambusa nježno uklanjaju mrtve stanice kože i kožu čine svježijom.

Aktivni ugljen sprječava prekomjerno stvaranje sebuma, a vitamin E poboljšava elastičnost kože.

Pogodno za normalnu do masnu kožu.

3. Prirodna maska ​​za lice - Detox sadrži 97% prirodnih sastojaka koji će dubinski očistiti vašu kožu i ukloniti višak masnoće s kože.

Sastojci poput aktivnog ugljena i prirodne gline pružaju nježno, ali temeljito čišćenje kože. Uklanja nečistoće i ostatke masnoće s kože, a dodatak vitamina E hrani kožu i daje joj svjež i blistav izgled.

Pogodna je za sve tipove kože.

PRIMJENA: Masku pustimo djelovati na licu 10-15 minuta. Isperite ju prije nego se u potpuno osuši. Preporučamo nanošenje maske za lice oko 2-3 puta tjedno ili prema potrebi. Promatrajte reakciju kože i prilagodite upotrebu.

PAKIRANJE: 3X7ml