YASENKA SKINAGE COLLAGEN ADVANCED 5000 500 ML

YASENKA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C028913
UPC:
3859892980320
Yasenka skinage collagen advanced sadrži hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Sadrži hidrolizirani kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.

Hijaluronska kiselina prisutna je u ljudskom tijelu, i to najviše u koži. Ona vrlo dobro veže i apsorbira vodu, a njena je glavna uloga da hrani i hidratizira kolagen. Starenjem stanice gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline i zbog toga koža počinje gubiti punoću, što dovodi do stvaranja bora. Jedan od glavnih uzroka za nastajanje bora i opuštene kože je izlaganje UV zračenju koje razgrađuje kolagenska vlakna u koži te utječe na suhoću i gubitak elastičnosti iste. Osnovna karakteristika hijaluronske kiseline je sposobnost da koži osigura neophodnu vlažnost.

Osim pozitivnog utjecaja na kožu, hijaluronska kiselina ima blagotvoran učinak i na zglobove te je važan sastojak u očnom tkivu, koji je neophodan za normalno funkcioniranje oka.

PRIMJENA: Uzeti 50 ml jednom na dan.

SASTOJCI: Pročišćena voda; saharoza; hidrolizirani morski kolagen (riblji); fruktoza; ekstrakt kožice grožđa (5% resveratrola); aroma naranče; regulator kiselosti: limunska kiselina; L-askorbinska kiselina; natrijev hijaluronat; konzervans: kalijev sorbat; zgušnjivač: ksantan guma.

NAPOMENE I UVJETI ČUVANJA: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Čuvati na temperaturi do 25 °C na suhom mjestu.

PAKIRANJE: 500 ml