BIO KERNNEL TINKTURA PANAX GINSENG 50ML

KERNNEL

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C043069
UPC:
3859892472443
Upit o dodatnim količinama

Panax ginseng pridonosi normalnoj cirkulaciji te pomaže održati fizičke i mentalne sposobnosti.

Kinesko ime ginseng znači „čovječji korijen“ i odnosi se na gotovo čovjekolik izgled njegovog korijena. Ime roda panax dolazi od grčkog naziva Panacea, što znači „božica koja sve liječi“. Panax ginseng se teško može uzgajati, stoga je u povijesti imao veliku vrijednost, a njegova upotreba bila je rezervirana samo za kraljeve i careve. Isprepleteni korijen biljke bere se tek nakon što biljka dosegne sedam godina starosti. Samoniklo raste u brdskim šumama istočne Azije, a danas je iznimno cijenjen pa se uzgaja u mnogim drugim zemljama.

Doprinosi prirodnoj obrani i normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te dokazano stimulativno djeluje na središnji žičani sustav, povećanje kapaciteta pamćenja te smanjenja stresa. Muškarci također znaju koristiti ginseng za erektilnu disfunkciju ili protiv prerane ejakulacije.

  • Antistresno djelovanje
  • Protiv nesanice i umora
  • Poboljšava koncentraciju i pamćenje
  • Moguće sinergije: Ginko
  • Organski
  • Pogodno za vegane

SASTOJCI: vodeno alkoholni ekstrakt korijena ginsenga* (Panax ginseng Meyer) 90% v/v. *iz ekološkog uzgoja.

Sastojci u dnevnoj dozi (=60 kapi): odgovara približno 250 mg biljne droge (korijena). Način primjene: popijte tri puta dnevno po 20 kapi razblaženo u 1 dcl vode. 

Upozorenja: osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, trudnicama i dojiljama.

PAKIRANJE: 50ml