Farma Bijoux Hipoalergene naušnice EMERALD DROP 20 mm

FARMA BIJOUX

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051237
Obogatite svoje odjevne kombinacije raznolikošću i elegantnom ljepotom.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODAZeleni kristal simbolizira sjaj, čistoću i raznolikost, potičući kreativnost koja se nalazi u vama. Elegancija postaje središnja točka stila kojim zračite. Farma Bijoux, ekskluzivna linija hipoalergenog nakita s visokokvalitetnim kristalima, bez olova, strogo testirana na nikal, uz iglu od ekološkog mesinga, posebno dizajniranu za osjetljivu kožu. Sada možete odabrati nakit koji ne samo da poštuje osjetljivost vaše kože, već istovremeno naglašava vašu prirodnu ljepotu.

Svaki komad je ručno izrađen u Italiji s poštovanjem prema prirodi, pružajući visoku kvalitetu i pažljivost prema detaljima. Ove visokokvalitetne naušnice, inspirirane zelenim kristalom, ne samo da dodaju sjaj vašem izgledu, već i simboliziraju čistoću i raznolikost. Farma Bijoux hipoalergeni nakit prolazi dermatološko testiranje i odobren je od strane AIDECO, Talijanske udruge dermatologa i kozmetologa, pružajući potpunu sigurnost i povjerenje u vaš izbor nakita.

Ova potpuno proizvedena u Italiji zanatskom metodom linija ne samo da naglašava vašu raznolikost, već i unosi elegantnu ljepotu u svaki trenutak koji odlučite obogatiti svojim prisustvom.