Farma Bijoux Hipoalergene naušnice SMALL HOOP DIAMOND 8 mm

FARMA BIJOUX

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051233
Naušnice iz ekskluzivne linije Farma Bijoux predstavljaju oblikom elegantnost i sjaj.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Pužaju izvanredan način privlačenja pažnje osoba koje cijene suptilnost, eleganciju te dodatak luksuza dijamanata. Ove visokokvalitetne naušnice su dio hipoalergenog nakita, bez olova, strogo testirane na nikal, izrađene od ekološkog mesinga s dodatkom srebrne završne obrade, posebno dizajnirane za osjetljivu kožu.

Farma Bijoux omogućuje odabir nakita koji ne samo da poštuje osjetljivost vaše kože, već istovremeno naglašava vašu prirodnu ljepotu. Svaki komad je ručno izrađen u Italiji s poštovanjem prema prirodi, pružajući visoku kvalitetu i pažljivost prema detaljima. Ove visokokvalitetne naušnice su namijenjene osobama koje pate od alergija na nikal i onima s posebno osjetljivom kožom, uključujući i djecu.

Farma Bijoux hipoalergeni nakit prolazi dermatološko testiranje i odobren je od strane AIDECO, Talijanske udruge dermatologa i kozmetologa, pružajući vam potpunu sigurnost i povjerenje u vaš izbor nakita. Ova potpuno proizvedena u Italiji zanatskom metodom linija ne samo da naglašava vašu jedinstvenu eleganciju, već i pruža luksuzno iskustvo nošenja nakita koji ističe vašu osobnost i stil.