Farma Bijoux Hipoalergene naušnice HOOPS 40 mm

FARMA BIJOUX

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051234
Naušnice iz ekskluzivne linije Farma Bijoux nisu samo nakit; one su odraz vašeg stila, samopouzdanja, karaktera, posebnosti i radosti.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Ove posebne naušnice su dio hipoalergenog nakita, bez olova, strogo testirane na nikal, izrađene su u potpunosti od ekološki pozlaćenog mesinga, posebno dizajniranog za osjetljivu kožu. Farma Bijoux omogućuje vam odabir nakita koji ne samo da poštuje osjetljivost vaše kože, već istovremeno naglašava vašu prirodnu ljepotu.

Svaki komad je ručno izrađen u Italiji s poštovanjem prema prirodi, pružajući visoku kvalitetu i pažljivost prema detaljima. Ove naušnice, u potpunosti izrađene od ekološki pozlaćenog mesinga, ne samo da donose luksuzan dojam, već su i hipoalergene, čime se smanjuje rizik od alergijskih reakcija. Farma Bijoux hipoalergeni nakit prolazi dermatološko testiranje i odobren je od strane AIDECO, Talijanske udruge dermatologa i kozmetologa, pružajući potpunu sigurnost i povjerenje u vaš izbor nakita. Ova potpuno proizvedena u Italiji zanatskom metodom linija ne samo da naglašava vaš jedinstveni stil, već i pruža nevjerojatno iskustvo nošenja nakita koji odražava vašu osobnost i ističe vašu prirodnu ljepotu.