Farma Bijoux Hipoalergene naušnice XIRIUS SILVER NIGHT 6,2 mm

FARMA BIJOUX

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051232
Naušnice iz ekskluzivne linije Farma Bijoux predstavljaju poseban, elegantan i neponovljiv dodatak koji odražava vaš istinski stil i naglašava vaš jedinstveni modni pečat.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Ove visokokvalitetne naušnice su dio hipoalergenog nakita, s vrhunskim kristalima, bez olova, i strogo testirane na nikal, uz iglu izrađenu od ekološkog mesinga, posebno dizajnirane za osjetljivu kožu. S Farma Bijoux, sada možete odabrati nakit koji ne samo da poštuje osjetljivost vaše kože, već istovremeno naglašava vašu prirodnu ljepotu. Svaki komad je ručno izrađen u Italiji s poštovanjem prema prirodi, što osigurava visoku kvalitetu i pažljivost prema detaljima.

Ove visokokvalitetne naušnice su namijenjene osobama koje pate od alergija na nikal i onima s posebno osjetljivom kožom, uključujući i djecu. Farma Bijoux hipoalergeni nakit prolazi dermatološko testiranje i odobren je od strane AIDECO, Talijanske udruge dermatologa i kozmetologa, pružajući vam potpunu sigurnost i povjerenje u vaš izbor nakita. Ova potpuno proizvedena u Italiji zanatskom metodom linija ne samo da naglašava vaš jedinstveni stil, već i pruža elegantno iskustvo nošenja nakita koji odražava vašu osobnost i estetiku.