Farma Bijoux Hipoalergene naušnice HEARTS LIGHT SIAM 5 mm

FARMA BIJOUX

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C052936
UPC:
8058056810762
Farma Bijoux predstavlja liniju hipoalergenog nakita namijenjenog djeci, posebno dizajniranog kako bi zadovoljio osjetljivu kožu malih i velikih djevojčica.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA Naušnice ove kolekcije nude atraktivan i blistav sjaj, pružajući radost i zadovoljstvo svakoj djevojčici koja ih nosi.

Ovi komadi nakita su sigurni i udobni za nošenje, a svaka pojedina naušnica prošla je stroge testove kako bi bila slobodna od olova i nikla. Igla je izrađena od ekološkog mesinga, dok su srca od akrila laserski rezana i dostupna u raznim bojama, dodatno naglašavajući razigranost i dječju sreću.

Farma Bijoux For Kids naglašava poštovanje prema prirodi i proizvodi se ručno u Italiji, koristeći zanatsku metodu. Dermatološki je testiran i odobren od strane AIDECO, Talijanske udruge dermatologa i kozmetologa, kako bi se osiguralo da je potpuno siguran za osjetljivu dječju kožu. Hipoalergenost je posebno naglašena kako bi se smanjio rizik od alergijskih reakcija, a svi proizvodi su testirani na nikal pod dermatološkim nadzorom.

Farma Bijoux  donosi radost u obliku veselih naušnica i šarenih pakiranja stvarajući ne samo lijepu, već i sigurnu i udobnu opciju za najmlađe ljubitelje nakita