Farma Bijoux Hipoalergene naušnice CRYSTAL BAGUETTE 12x4 mm

FARMA BIJOUX

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051238
Ove naušnice su fantastičan odabir za stvaranje suptilnog, ali istovremeno prefinjenog izgleda.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Naušnice iz ekskluzivne linije Farma Bijoux predstavljaju elegantan i suvremen izbor, prigodan za različite situacije, bilo da se radi o svakodnevnim ili svečanim prilikama. 

Farma Bijoux nudi ekskluzivnu liniju hipoalergenog nakita s visokokvalitetnim kristalima, bez olova, strogo testiranu na nikal, s iglom od ekološkog mesinga, posebno dizajniranu za osjetljivu kožu.

Sada možete odabrati nakit koji ne samo da poštuje osjetljivost vaše kože, već istovremeno naglašava vašu prirodnu ljepotu.

Svaki komad je ručno izrađen u Italiji s poštovanjem prema prirodi, pružajući visoku kvalitetu i pažljivost prema detaljima. Ove visokokvalitetne naušnice su namijenjene osobama koje pate od alergija na nikal i onima s posebno osjetljivom kožom, uključujući i djecu. Farma Bijoux hipoalergeni nakit prolazi dermatološko testiranje i odobren je od strane AIDECO, Talijanske udruge dermatologa i kozmetologa, pružajući potpunu sigurnost i povjerenje u vaš izbor nakita.

Ova potpuno proizvedena u Italiji zanatskom metodom linija ne samo da naglašava vašu eleganciju, već i unosi suvremeni i sofisticirani dodatak u svaki trenutak.