Isomar Hypertonic sprej s hijaluronskom kiselinom 100 ml

ISOMAR

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051622
UPC:
8017045011498
Hipertonična morska voda za odčepljivanje nosa s hijaluronskom kiselinom.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: lSOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom ima dvostruko djelovanje za dobrobit dišnog trakta:
l) Čista morska voda je prirodni dekongestiv i fluidizirajuće sredstvo koje brzo pomaže osloboditi začepljen nos. Poboljšava drenažu sekreta, održavajući nosne prolaze čistima i olakšavajući disanje.

2) Hijaluronska kiselina održava sluznicu mekom i štiti stanice od dehidracije, smanjujući rizik od suhoće i mikroozljeda u nosnim šupljinama koje mogu nastati u slučaju teških prehlada, alergijskog rinitisa ili sinusitisa.

NAMJENA: ISOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom preporučuje se za brzo ublažavanje začepljenog nosa u slučaju prehlade, bronhitisa, sinusitisa, alergija općenito (uključujući
pelud). Proizvod je prikladan za uporabu kod odraslih i djece iznad 12 mjeseci. Proizvod ne izaziva ovisnost, ne oštećuje nosnu sluznicu, ne izaziva predoziranje i može se koristiti čak i tijekom trudnoće. Hijaluronska kiselina čini ga pogodnim za čestu upotrebu.

PRIMJENA: Nježno unesite mlaznicu u nosnicu i poprskajte 2-3 puta po nosnici do maksimalno tri puta dnevno. Pustite da djeluje nekoliko sekundi prije nego što ispuhnete nos. Nakon korištenja ISOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom, uklonite, operite i osušite mlaznicu. Ako problem potraje, obratite se svom liječniku ili stručnjaku. Nemojte ga koristiti duže od dva tjedna. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. ISOMAR sprej može se koristiti i vertikalno i horizontalno kako bi pranje nosa za odrasle i djecu bilo još jednostavnije i temeljitije.

VERTIKALNO: okomita uporaba spreja omogućuje bolji dohvat svih utora unutar nosne pregrade, za brže i potpunije čišćenje. HORIZONTALNO: kod djece starije od 12 mjeseci nanesite proizvod u vodoravnom položaju.

UPOZORENJA: Spremnik pod tlakom. Može puknuti ako se zagrije. Čuvati dalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Nemojte bušiti ili spaljivati, čak ni nakon upotrebe. Zaštitite od sunčeve svjetlosti. Nemojte izlagati temperaturama većim od 50°C/ 122°F. Nemojte koristiti istodobno s drugim lokalnim tretmanima. Čuvati izvan dohvata djece. Samo za namjeravanu upotrebu. Proizvod je prikladan za uporabu u djece starije od 12 mjeseci i mora ga primijeniti odrasla osoba. Propust da se osigura integritet proizvoda može promijeniti njegove funkcionalne karakteristike. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvati na temperaturi između 5°C i 25°C (41°F-77°F). U nekim slučajevima proizvod može biti malo iritantan.

PAKIRANJE: 100 ml