Isomar Hypertonic sprej 100 ml + Isotonic sprej 100 ml DUO PROMO

ISOMAR

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051035
lSOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom + ISOMAR Isotonic sprej za dnevnu higijenu DUO PROMO
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODAlSOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom: Hipertonična morska voda (prirodna koncentracija soli u morskoj vodi od oko 3%), natrijev hijaluronat
ISOMAR sprej za dnevnu higijenu: izotonična morska voda

lSOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom
lSOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom ima dvostruko djelovanje za dobrobit dišnog trakta:
l) Čista morska voda je prirodni dekongestiv i fluidizirajuće sredstvo koje brzo pomaže osloboditi začepljen nos. Poboljšava drenažu sekreta, održavajući nosne prolaze čistima i olakšavajući disanje.
2) Hijaluronska kiselina održava sluznicu mekom i štiti stanice od dehidracije, smanjujući rizik od suhoće i mikroozljeda u nosnim šupljinama koje mogu nastati u slučaju teških prehlada, alergijskog rinitisa ili sinusitisa.
ISOMAR sprej za dnevnu higijenu: Izotonična otopina morske vode za svakodnevnu higijenu nosa djece i odraslih (Isomar sprej za dnevnu higijenu također je indiciran za higijenu uha). Morska voda vadi se iz izvora u Cinque Terre (Ligurija, Italia) 3,5 milje od obale na dubini od 6 metara.

NAMJENAlSOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom: preporučuje se za brzo ublažavanje začepljenog nosa u slučaju prehlade, bronhitisa, sinusitisa, alergija općenito (uključujući pelud). Proizvod je prikladan za uporabu kod odraslih i djece iznad 12 mjeseci. Proizvod ne izaziva ovisnost, ne oštećuje nosnu sluznicu, ne izaziva predoziranje i može se koristiti čak i tijekom trudnoće. Hijaluronska kiselina čini ga pogodnim za čestu upotrebu.
ISOMAR sprej za dnevnu higijenu: Prehlade, bronhitis, sinusitis, astma, alergije općenito kao i onih uzrokovanih peludi kod osoba
koje rade u zatvorenom prostoru, prije svega u prisustvu prašine. Neophodan za one koji su bili podvrgnuti operaciji nosa i za one koji hrču (akutno i kronično hrkanje). Isomar sprej za dnevnu higijenu posebno se preporučuje za primjenu kod djece, počevši od prve godine života te kod trudnica i u razdoblju dojenja. Isomar sprej za dnevnu higijenu sa svojim karakterističnim fluidizirajućim učinkom može se koristiti svakodnevno za povećanje vlažnosti sluznice nosa. Kod djeteta koje nije potpuno ovladalo ispuhivanjem nosa, to pogoduje većoj prohodnosti nosnica. Kod odraslih osoba omogućuje bolju drenažu nosne sluznice. Isomar sprej za dnevnu higijenu sa svojim FIZIOLOŠKIM djelovanjem optimalan je proizvod za dugotrajnu i čestu upotrebu kako kod djece tako i kod odraslih. Isomar sprej za dnevnu higijenu s raspršivačem, namijenjen je za čišćenje i pranje uha. Sprječava stvaranje čepova usnog voska i stagnaciju nepoželjnih čestica koje mogu dovesti do mogućih poremećaja sluha. Također, kod nositelja slušnih aparata pomaže u održavanju slušnog kanala čistim (značajka raspršivanja sprječava bilo kakav pretjerani pritisak na bubnu opnu).

PRIMJENA: lSOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom: Nježno unesite mlaznicu u nosnicu i poprskajte 2-3 puta po nosnici do
maksimalno tri puta dnevno. Pustite da djeluje nekoliko sekundi prije nego što ispuhnete nos. Nakon korištenja ISOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom, uklonite, operite i osušite mlaznicu. Ako problem potraje, obratite se svom liječniku ili stručnjaku. Nemojte ga koristiti duže od dva tjedna. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. ISOMAR sprej može se koristiti i vertikalno i horizontalno kako bi pranje nosa za odrasle i djecu bilo još jednostavnije i temeljitije. VERTIKALNO: okomita uporaba spreja omogućuje bolji dohvat svih utora unutar nosne pregrade, za brže i potpunije čišćenje. HORIZONTALNO: kod djece starije od 12 mjeseci nanesite proizvod u vodoravnom položaju.


ISOMAR sprej za dnevnu higijenu: Nos: jedan/dva raspršivanja po nosnici po potrebi do 3 puta dnevno. Uho: jedan/dva prskanja po uhu po potrebi do 3 puta dnevno. Isomar sprej se može koristiti i okomito i naopako kako bi ispiranje nosa za odrasle i djecu bilo još potpunije i jednostavnije.
OKOMITO: korištenje raspršivača okomito omogućuje vam da bolje dosegnete sva udubljenja nosnog septuma za potpunije i brže čišćenje.
NAOPAKO: primjenjivati kod djece starije od 12 mjeseci u ležećem položaju. Kod korištenja slušalica: pričvrstiti regulator primjenom takve sile da omogućite da se čvrsto spoji s cilindrom. Tijekom ove radnje preporučljivo je usmjeriti raspršivač prema van jer se proizvod može raspršiti.

 

UPOZORENJA: lSOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom: Spremnik pod tlakom. Može puknuti ako se zagrije. Čuvati dalje od topline, vrućih
površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Nemojte bušiti ili spaljivati, čak ni nakon upotrebe. Zaštitite od sunčeve svjetlosti. Nemojte izlagati temperaturama većim od 50°C/ 122°F. Nemojte koristiti istodobno s drugim lokalnim tretmanima. Čuvati izvan dohvata djece. Samo za namjeravanu upotrebu. Proizvod je prikladan za uporabu u djece starije od 12 mjeseci i mora ga primijeniti odrasla osoba. Propust da se osigura integritet proizvoda može promijeniti njegove funkcionalne karakteristike. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvati na temperaturi između 5°C i 25°C (41°F-77°F). U nekim slučajevima proizvod može biti malo iritantan.
ISOMAR sprej za dnevnu higijenu: Spremnik je pod tlakom: može prsnuti ako se zagrijava. Držati podalje od izvora topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena ili drugih izvora paljenja. Nemojte bušiti ili spaljivati, čak ni nakon upotrebe. Zaštititi od sunčeve svjetlosti.

PAKIRANJE: 20 x 100 ml