GRANA BEZGLUTENSKA KAŠA ZA DJECU 50G

GRANA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C050251
UPC:
3859893457869
Bezglutenska kaša/granola za djecu predstavlja cjelovito i nutritivno bogato rješenje za doručak, međuobrok ili zamjenu za brzi obrok!
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Ova mješavina bezglutenskih žitarica, voća, sjemenki te sušenog bilja nastala je kao logičan odgovor na današnji svepristuni manjak energije u toku dana te potencijalne probavne poteškoće koje su posljedica brze hrane.

Bezglutenska kaša za djecu odlično je rješenje za doručak neovisno radi li se o celijakiji ili intoleranciji na gluten / pšenicu ili se traži samo bogati cjeloviti obrok baziran isključivo na prirodno prisutnim šećerima iz voća i žitarica/sjemenki/sušenog bilja.

Proteini u kaši pružaju potrebnu energiju, vlakna reguliraju probavu, a nezasićene masti doprinose osjećaju sitosti i održavaju kvalitetnu energetsku razinu bez osjećaja umora i iscrpljenosti. Proteinska bezglutenska kaša rezultira relativno manjim udjelom ugljikohidrata, višim udjelima proteina i zdravih masnoća što dugotrajno osigurava kontinuiranu sitost hraneći „dobre” bakterije u crijevima. Također, pomaže u reguliraju razine glukoze u krvi polaganim oslobađanjem šećera osiguravajući stalan izvor energije.

Teff (jedan od sastojaka ove kaše) ima najviši udio hranjivih sastojaka naspram ostalih vrsta žitarica, a bogat je esencijalnim masnim kiselinama, mineralima (željezo, kalij, cink i magnezij) i visokim udjelom proteina i vitamina. Sadrži sve esencijalne aminokiseline, a također sadrži puno vlakana, lizina i kalcija. Zbog visokog sadržaja neprobavljivih vlakana usporava porast razine glukoze u krvi i umanjuje glad stoga je neizbježan u prehrani pretilih osoba, osoba s metaboličkim poremećajima, kao i osoba s kroničnim nezaraznim bolestima, ali i djece!

Bezglutenska kaša se može koristiti u mlijeku, kokosovoj vodi, voćnom soku ili jogurtu. Također je ukusna za kombiniranje sa svježim ili smrznutim voćem. Rezultat njene konzumacije je osjećaj sitosti dugo vremena!

Sastojci: zobene pahuljice, laneno brašno, mljeveni lješnjak, mljeveni badem, kakao prah smanjene masnoće, teff pahuljice, rogač, mljevena banana u prahu