Tražite savršen poklon za Valentinovo?

Tražite savršen poklon za Valentinovo?

20.03.2023

Iako većina tvrdi da ne želi nikakav poklon za Valentinovo, u sebi se svi potajice nadaju da će ih bolja polovica ipak iznenaditi malim znakom pažnje.

Praznik ljubavi samo što nije stigao, pa mislimo da bi bilo korisno s vama podijeliti nekoliko ideja za poklone. Da, uvijek je lijepo je dobiti čokoladu ili ružu, ili oboje, no u ovo doba godine takav poklon može biti malo… klišej. Zašto ove godine ne biste bili malo originalniji?

Ako si malo date truda, sigurno ćete primijetiti što bi mogli nekome pokloniti. Ako znate da vašu bolju polovicu muči određeni problem, kao na primjer suha koža lica, ispucale usnice, suha i oštećena kosa i poklonite li im nešto što bi moglo riješiti taj njihov problem, sigurni smo da će to znati cijeniti.

Čokoladu i ruže ostavite za neki drugi put, možda neki običan dan u tjednu.

Neodoljivo meke usne

Kao što je to slučaj kod kože lica i tijela, meke i njegovane usne odraz su zdravlja i ljepote, no pretjerane razlike u temperaturi često su najveći neprijatelj tome. Znate nekoga tko izbjegava poljupce jer ima suhe i ispucale usne, bez obzira na to što redovito koristi balzam?

Možda je upravo u balzamu problem. Često će jeftiniji, obični balzami još dodatno isušiti usnice.

Iznenadite nekoga ovim poklonom:

VICHY NEOVADIOL GF FILORGA NUTRI-FILLER

Njega kože lica

Lijepo lice je ono što ljudi prvo primjećuju jedni na drugima. Koža lica najizloženija je vanjskim utjecajima jer lice gotovo nikad ne prekrivamo. Kako bi pokazali nekome da brinete za njegu i zaštitu njihove kože lica u ovim hladnim danima, poklonite im kremu za lice.

Kad su muškarci u pitanju, većini njega lica nije na prvom mjestu, ali tko zna, možda im se svidi i postane rutina.

Preporučujemo:

EUCERIN ATOPICONTROLEUCERIN UREA REPAIR

Njega kože tijela

Kada niste sigurni koji miris netko točno voli, kakvu kožu lica ima i slično, najbolje je ići s nekim univerzalnim poklonom! Svima nam je potrebna dodatna njega kože, zar ne? Losion za kožu tijela bit će odličan poklon, jer ovaj mjesec osim što je najromantičniji, također je i jedan od najhladnijih, a znamo da hladnoća i velike razlike u temperaturi nisu baš prijateljski nastrojene prema koži.

Za najmekšu, najljepšu, zapanjujuće glatku kože cijelog tijela preporučujemo:

URIAGE XEMOSE EMOLLIENTURIAGE XEMOSE ULJE

Njega kose

Osjećate li se i vi bolje kada vaša kosa "ima dobar dan"? Bujna i njegovana kosa prvenstveno je cilj većine žena, no muškarci su možda i osjetljivi kada je frizura u pitanju. Izgled kose može itekako utjecati na samopouzdanje. Kada su u pitanju neki važniji događaji, često ćemo više pažnje posvetiti frizuri nego odjeći, svjesni da naša frizura može utjecati na nečije mišljenje o nama. Kada smo zadovoljni sa svojom kosom, to će se vidjeti u svim pogledima.

Preporučujemo:

VICHY DERCOS ŠAMPON VICHY DERCOS DENSI

Zavodljivi mirisi

U srcu svake bočice parfema je ljubavna priča. Epska romantika koketnih nota utkanih zajedno kako bi stvorile privlačnu aromu koja će očarati njezina nositelja, ali i sve ostale u blizini. Kada je riječ o jednoj od najromantičnijih noći u godini, zavodljivim mirisom možete reći puno. Ako želite kupiti poklon koji je i osoban i luksuzan, s parfemom ne možete pogriješiti.

Naš izbor:

LERBOLARIO 3 ROSA PARFEMLERBOLARIO GINEPRO NERO EDP

Svatko želi učiniti Valentinovo nezaboravnim za svoju posebnu osobu. Samo ostavite po strani sve svoje brige i proslavite ovaj praznik ljubavi, ali ne zaboravite se voljeti i sve ostale dane.

Želimo vam sretno Valentinovo, te smo za vas pripremili popuste koje možete provjeriti u nastavku.

URIAGE - 07.02.2019. - popust 30%


FILORGA - 07.02.2019. - popust 30%


CAUDALIE KOZMETIKA - 11.02.2019.- 15.02.2019.- popust 25%


LERBOLARIO - 08.02.- 14.02. 2019. – popust 15%


EUCERIN - 12.02.-14.02.2019. - popust 30% (osim paketa)


VICHY - 13.02.- 14.02. 2019. – popust 20%


LA ROCHE POSAY - 13.02.- 14.02. 2019. – popust 20%


MICROLIFE TLAKOMJERI - 11.02.-12.02.2019. – popust 20%