RAZBUDITE SVOJU KOŽU!

RAZBUDITE SVOJU KOŽU!

22.03.2023

Zbog velikih temperaturnih razlika na otvorenom i zatvorenom dolazi do gubitka vlage u koži te je lice potrebno dodatno njegovati. Pružite svojoj koži svježinu i sjaj uz Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C booster koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Licochalcon A smanjuje crvenilo i upalne procese što Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster čini pogodnim i za osjetljivu kožu.

100%-TNI UČINAK SVJEŽEG VITAMINA C U HIJALURONSKOJ NJEZI

VITAMIN C KAO ANTIOKSIDANS

Vitamin C, poznat i kao askorbinska kiselina i L-askorbinska kiselina važan je nutrijent za zdravlje kože i cjelokupnog organizma. Podržava obnavljanje tkiva, osnažuje imunološki sustav i neophodan je za mnoge enzimske procese u tijelu koji nas održavaju zdravima. Prijeko je potreban za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomaže u održavanju strukture te odgađa vidljive znakove starenja. Brojne benefite vitamina C za kožu prepoznala je beauty industrija te on sve više postaje ključni sastojak proizvoda za njegu kože.

Sunce, zagađenje, pušenje i različiti načini življenja uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Tijelo koristi antioksidanse za neutralizaciju potencijalno štetnih slobodnih radikala, ali kada postoji neravnoteža između stvaranja slobodnih radikala i sposobnosti tijela da ih neutralizira, slobodni radikali počinju oštećivati stanične membrane, bjelančevine i DNK u procesu koji se naziva oksidativni stres. Dokazano je kako vitamin C pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala u tijelu, sprječava preuranjeno starenje kože te odgađa vidljive znakove biološkog starenja kože kao što su sitne linije i bore. Zbog oksidativnog stresa koža izgleda sivo i umorno, a vitamin C joj pomaže održati mladolik i svjež izgled.

ŠTO EUCERIN® HYALURON-FILLER VITAMIN C BOOSTER ČINI TAKO UČINKOVITIM?

Vitamin C poznat je kao snažan antioksidant te je ključan za sintezu kolagena u stanicama kože. Postoje četiri glavna čimbenika koji čine Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C booster tako učinkovitim:

  • 10% čistog vitamina C: formula sadrži 200 puta više koncentriranog vitamina C nego jedna naranča. Istraživanja su pokazala da ako se želi utjecati na stanice kože, proizvod treba sadržavati najmanje 8% vitamina C. Formulacije s preko 20% ne povećavaju djelotvornost te mogu uzrokovati iritacije. Eucerin® koristi dokazanu koncentraciju vitamina C za postizanje rezultata uz dobru podnošljivost na koži.
  • Svježe aktiviran: Čisti vitamin C prirodno se razgrađuje kada je izložen kisiku pa je najučinkovitiji svježe aktiviran. Inovativna ambalaža oslobađa prah vitamina C pritiskom gumba. Protresite kako biste otpustili vitamin C u emulziju. Vitamin C je aktiviran i svoju snagu otpušta trenutno. Koristite unutar 21 dan od aktiviranja te ga držite u hladnjaku kako biste osigurali najučinkovitiju formulu.
  • Formula Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C boostera: Formula također uključuje niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu (pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože) i licochalconom A (jača anti-oksidativni učinak vitamina C).
  • Ciljana primjena: Jedinstvena kombinacija sastojaka u Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C boosteru omogućuje koži jednostavnu apsorpciju. Koža je zaglađenija i snažnija u samo 7 dana, uz poboljšanje rezultata uslijed redovite primjene.

#BOOSTUPYOURSKIN

Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C za sve tipove kože jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Brzo upijajući anti-age serum pruža koži svjež i blistav izgled u samo 7 dana. Formula je dodatno obogaćena nisko molekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A te je dokazano pogodna za sve tipove kože i svaku dob.

KOMBINACIJA MOĆNIH SASTOJAKA ZA BRZE REZULTATE:

VITAMIN C

Vitamin C ključ je za sintezu kolagena u stanicama kože te pomaže zaštititi kožu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Također je učinkovit sastojak u njezi kože gdje jača i štiti epidermu, ostavljajući kožu blistavom i svježom. Eucerin ® koristi L-askorbinsku kiselinu u Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C boosteru koja je aktivnija i šire istraživana od drugih te dokazana kao učinkovit sastojak za njegu kože.

HIJALURONSKA KISELINA

Hijaluronska kiselina se prirodno proizvodi u stanicama kože. Jedna od njenih glavnih funkcija je zadržavanje vlage. Kako starimo, koža gubi prirodnu sposobnost proizvodnje hijaluronske kiseline. Nisko molekularna hijaluronska kiselina ispunjava i zaglađuje bore iznutra, tj. u sloju epiderme, dok visoko molekularna hijaluronska kiselina zaglađuje manje bore na površini kože - odmah po nanošenju! Hijaluronska kiselina ne djeluje agresivno na kožu pa je idealna za svaki tip kože, uključujući osjetljivu.

LICOCHALCON A

Licochalcon A, snažan protuupalni sastojak s antioksidativnim svojstvima, djeluje zajedno s vitaminom C te pomaže u neutraliziranju slobodnih radikala koje uzrokuje visoko energetski vidljiva svjetlost HEVIS. Licochalcon A u kratkom roku smanjuje crvenilo i upalne procese što Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster čini pogodnim i za osjetljivu kožu. Dokazana je klinička i dermatološka učinkovitost i dobra podnošljivost na osjetljivoj koži.

ZAGLAĐENA, SVJEŽA I BLISTAVA KOŽA U SAMO 5 KORAKA

LINK NA VIDEO:

https://bit.ly/37WiJo6

DOKAZANO DOBRA UČINKOVITOST NA KOŽI

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C boostera na koži. Nakon četiri tjedna redovite uporabe, ispitanice su prijavile sljedeće rezultate:

Nakon 4 tjedna 100% ispitanica je potvrdilo da Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C booster pruža mladenački izgled kože. Zahvaljujući djelovanju hijaluronske kiseline fine linije i bore su ispunjene.

Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C booster pružio je svim ispitanicama svjež izgled kože. Vitamin C pruža koži zaglađeniji, svježiji i blistaviji izgled.

Sve ispitanice testiranja potvrdile su da nakon 4 tjedna korištenja bore ispunjene. Vitamin C sprječava preuranjeno starenje kože te odgađa vidljive znakove biološkog starenja kože, dok hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore.

BLOGERICE SU ISPROBALE EUCERIN® HYALURON-FILLER VITAMIN C BOOSTER

Beauty blogerice isprobale su Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C booster. Dojmove nakon korištenja učinkovitog anti-age seruma s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom podijelile su na svojim društvenim mrežama.

Ljupka Tanevska: „Nakon dvadeset dana korištenja koža mi je stvarno izgleda svježije, zdravije i sjajnije. Kod mene se to baš dosta primijetilo, jer sam u zadnjih 5 mjeseci pod velikim stresom zbog renovacije, a ne šminkam se. Tako da tople preporuke.“

Matea Frajsberger: „Moram priznati da sam zbog vitamina C bila skeptična i bojala sam se da će me koža peckati, ali ništa iako je koncentrat "jači" i rezultati su zbog toga vidljivi već u tjedan dana.

2 kapljice ujutro i navečer, brzo se upija i divno miriši.“

Lucija Gorički: "Meni je 5. tjedan korištenja boostera i mogu reći da je koža stvarno punija, odnosno, ima taj neki zdravi sjaj. Kao da je osvježena. Ono što je meni važno s ovakvim proizvodima je da nisu agresivni (a ovaj nije) i odlično mi je što nije mastan - nije vitamin C u uljnom obliku nego je kao serum. Super je za nanošenje ujutro!"