NOVA LIFTACTIV SUPREME RUTINA - Tajna moćne inovacije za smanjenje bora i tankih linija

NOVA LIFTACTIV SUPREME RUTINA - Tajna moćne inovacije za smanjenje bora i tankih linija

27.03.2023

S godinama, kao posljedica starenja, na koži se pojavljuju bore i tanke linije, koža gubi tonus i čvrstoću, postaje suha, te se javlja blijed i nejednak ten. Proces starenja je neizbježan, a na njega utječu različiti čimbenici.

Na neke od tih čimbenika možemo utjecati, a na neke ne možemo. Ipak, spoj okruženja i životnih navika, koji kumulativno djeluju na naš organizam i uzrokuju također na gubitak hijaluronske kiseline u epidermisu, odgovoran je za oko 80% vidljivih znakova starenja.

Dobra je vijest da pravilnom brigom o svom licu u velikoj mjeri možemo doprinijeti zdravlju svoje kože izvana i iznutra.

Učinci Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillera ispitani su na više od 4000 žena s osjetljivom kožom lica što ga čini moćnim saveznikom u borbi protiv gubitka hijaluronske kiseline i pogodnim za sve tipove kože, dermatološki je i oftalmološki testiran, a serum nema dodanih mirisa i alkohola. Sukladno najnovijim farmaceutskim standardima, proizvod je upotpunjen praktičnim aplikatorom kako formula pri nanošenju ne bi došla u kontakt s prstima i dovela do kontaminacije.

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler savršen je saveznik u borbi protiv čimbenika koji utječu na starenje kože. Stres, nedostatak sna, hormonski disbalansi, ali i zagađenje zraka svojstveno urbanoj sredini, UV zrake ili temperaturne promjene koje uzrokuju lučenje sebuma pri visokim temperaturama i isušuju kožu pri niskim, samo su neki od čimbenika koji kumulativno djeluju na naš organizam, a čiji se učinak može umanjiti pravilnom njegom kože lica. Kako bi rezultati bili optimalni, preporučuje se da beauty rutinu upotpunite još jednom Vichy inovacijom - hidratantnom kremom svježeg mirisa i lagane teksture Liftactiv Supreme SPF 30 koja će zaštititi kožu od štetnog utjecaja UV zraka, ublažiti vidljivost bora i učvrstiti kožu.

NOVA ANTI-AGE LIFTACTIV SUPREME RUTINA NJEGE

Učinkovitost ovakve njege potvrdili su i farmaceuti: “Svaka žena teži najboljim rezultatima učinka cjelokupne njege kože, te je stoga važno istaknuti ključnu ulogu rutine njege kože. Idealna kombinacija koja postoji u linijama proizvoda je kombinacija seruma i kreme koji se nadopunjuju, te zajedno daju vrhunske rezultate. Serumi su izuzetno važan dio svake anti-age njege, sadrže specifične i presudne karakteristike za potpuni maksimalni učinak poput visokih koncentracija aktivnih sastojaka, tekstura koje lako prodiru u kožu i dubinski ju hrane i daju vlagu. Upravo zato je važno vlagu i ostale anti-age sastojke tamo i zadržati, “zaključati” ih, a to činimo kada nakon seruma nadopunimo njegu upotrebom kreme. Samo takva dnevna rutina u njezi kože može dati rezultate koje očekujemo- maksimalan i snažan učinak hidratacije, elastičnosti i tonusa, a time i vidljivu razliku u izgledu kože.”

Kao nadopuna anti-age rutine Vichy uz novi serum preporučuje korištenje kreme Liftactiv Collagen Specialist koja reaktivira produkciju prirodnog kolagena, vidljivo smanjuje bore i pigmentacijske mrlje i preoblikuje konture lica.