KAKO USPORITI STARENJE UZ PRIRODNE SKINCARE METODE ZA ZATEZANJE KOŽE LICA

KAKO USPORITI STARENJE UZ PRIRODNE SKINCARE METODE ZA ZATEZANJE KOŽE LICA

Objavio eljekarna24.hr on 20.05.2024

APIVITA predstavlja novu liniju za njegu lica s jedinstvenom formulom za prirodnu obnovu kolagena. Dermatolozi preporučuju Beevine Elixir anti-aging inovaciju.

ŠTO JE KOLAGEN?

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem tijelu, ključan za održavanje čvrstoće i elastičnosti kože, te zdravlja zglobova, kostiju, tetiva i ligamenata. Čini oko 30% proteinskog sadržaja u ljudskom tijelu, a njegova prisutnost osigurava čvrstoću, elastičnost i hidrataciju kože.

S ulaskom u četrdesete godine, prirodna proizvodnja kolagena značajno se smanjuje, što dovodi do vidljivih znakova starenja poput bora. Najvažnije vrste kolagena su kolagen I, koji je ključan za čvrstoću i otpornost kože, te kolagen III, bitan za njenu elastičnost. Održavanje ravnoteže između kolagena I i III od presudne je važnosti za mikro elastičnost kože.

KAKO UČVRSTITI KOŽU LICA I SMANJITI POJAVU BORA?

Skoro se svaka žena suočava s pitanjem kako usporiti starenje i smanjiti pojavu bora na licu koristeći odgovarajuće proizvode i svakodnevnu beauty rutinu. Uzevši u obzir sve čimbenike koji utječu na gubljenje elastičnosti kože, nakon 7 godina istraživanja, APIVITA je predstavila zanimljivu i učinkovitu inovaciju u borbi protiv starenja – novu liniju proizvoda za njegu lica Beevine Elixir. Ovaj nevjerojatni eliksir za kožu stvoren je patentiranom tehnologijom PROPOLIFT kompleksa obogaćenog biljnim kolagenom.

Apivita Beevine Elixir serumApivita Beevine Elixir krema bogate teksture

Što čini ovaj patent magičnim? APIVITA PROPOLIFT kompleks super je koncentriran u polifenolima iz propolisa i vinove loze, dva prirodna izvora s najvišom koncentracijom istih. Polifenoli su moćni saveznici u njezi kože zbog svojih izvanrednih svojstava koja doprinose zdravlju i ljepoti naše kože - djeluju antioksidativno, protuupalno, potpomažu poboljšanju strukture kože, a uz sve to podržavaju prirodne procese obnove kože. PROPOLIFT kompleks djeluje u dva koraka. U prvom koraku polifenoli propolisa prodiru u kožu i apsorbiraju se već u prvih 30 minuta od nanošenja. Dok u drugom koraku djelovanja polifenoli inkapsulirani u liposomima i ciklodekstrinima prodiru duboko u epidermu i kontinuirano se apsorbiraju tijekom 8 sati.

Ova linija predstavlja vrhunsko rješenje za popunjavanje bora, poboljšanje čvrstoće kože i podizanje kontura lica. Klinički dokazano, nakon mjesec dana korištenja, koža lica je 63% čvršća, a vidljivost bora smanjena za 43%.

NOVA LINIJA APIVITA PROIZVODA

Nova linija APIVITA proizvoda za njegu kože lica uključuje:

Isprobajte ovaj eliksir mladosti i osjetite prirodnu snagu kolagena odmah!

APIVITA BEEVINE ELIXIR PROIZVODI

Pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika koji su već otkrili čaroliju Beevine Elixir-a. Nabavite svoje proizvode danas i već sutra započnite putovanje prema mlađoj i zdravijoj koži!