JEDINSTVENA INOVACIJA U SEGMENTU NJEGE LICA - BIOLOGY, prva dermatološka i certificirana organska linija za njegu lica

JEDINSTVENA INOVACIJA U SEGMENTU NJEGE LICA - BIOLOGY, prva dermatološka i certificirana organska linija za njegu lica

22.03.2023

Kada govorimo o fragilnoj koži, prirodnosti i prirodnoj ljepoti, prva nam je asocijacija brend A-DERMA. A-DERMA je opet napravila korak naprijed i predstavila prvu dermatološku i certificiranu organsku liniju za njegu lica, BIOLOGY, koja se prilagođava svim tipovima fragilne kože.

Ova linija zadovoljava potrebe svih tipova fragilne kože zahvaljujući otkriću novog djelatnog sastojka, soka Rhealba® zobi, prvog organskog ekstrakta A-DERME. Taj revolucionarni sastojak u dermatologiji glavna je djelatna tvar svih BIOLOGY proizvoda, a njegova je učinkovitost dvostruka:

  1. URAVNOTEŽUJE KOŽU: pruža esencijalne minerale, Ca2+ i Mg2+, te štiti kožu od dehidracije i jača funkciju barijere.
  2. HIDRIRA KOŽU: povećava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline za +83%, za hidriranu i mekšu kožu.

Uz organski sok Rhealba® zobi u BIOLOGY proizvodima nalazimo i ekstrakt maslačka, koji s kože odstranjuje čestice onečišćenja. Cijela BIOLOGY linija je jednostavna i potpuna, sastavljena od 7 proizvoda koji zadovoljavaju potrebe svih tipova fragilne kože. Ovi proizvodi ne sadrže parfeme, kontroverzne sastojke i esencijalne ulja, već osnovne sastojke potrebne fragilnoj koži, kako bi se osigurala optimalna podnošljivost za sve tipove kože, čak i kožu sklonu alergijskim reakcijama.

Unutar BIOLOGY linije mogu se pronaći:

  • 2 proizvoda za čišćenje kože - dermatološka MICELARNA VODA i dermatološki LOSION
  • 2 dermatološke hidracijske kremeLAGANA, namijenjena normalnoj do mješovitoj koži i BOGATA, namijenjena suhoj koži
  • 3 dermatološka proizvoda za specifičnu njegu - BIOLOGY AR dermatološka njega protiv crvenila, s ekstraktom mandarine – za kožu sklonu kuperozi, BIOLOGY CALM umirujuća dermatološka njega, s ekstraktom kola oraha – za reaktivnu kožu te BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njega, s organskim uljem šafranike – za vrlo suhu kožu.

Obzirom da svaki tip fragilne kože ima različite potrebe, BIOLOGY linija je jedinstvena jer nudi mogućnost MIX&MATCH sustava. 3 dermatološka proizvoda za specifičnu njegu mogu se koristiti samostalno ili pomiješani s BIOLOGY hidracijskom kremom ili dnevnom kremom za njegu – za teksture koje se prilagođavaju svim tipovima kože.

DODATNE POSEBNOSTI BIOLOGY LINIJE:

Certificirana organska kozmetika

BIOLOGY linija dobila je strogi organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom

svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Eko dizajnirana pakiranja

Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100% reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike.