Iznenadite svoje najdraže prigodnim poklonom zdravlja i ljepote

Iznenadite svoje najdraže prigodnim poklonom zdravlja i ljepote

20.03.2023

Polako se približava Božić, a vi se još ne znate što kupiti partneru, kćeri, bakama i djedovima?

Vjerojatno su u pitanju opet jedni te isti darovi. Topli par čarapa, šal, donje rublje, butelja vina, a djeca će dobiti određeni novčani iznos jer zaista ne znate što bi im kupili.

Pa zašto se ove godine ne bi malo maknuli od jedno te istih darova i svoje voljene iznenadili poklonom zdravlja i ljepote? Nečim što inače sami sebi nikada ne bi kupili, a dobro znate da bi im trebalo.

Opet vam ništa ne dolazi na pamet?

Evo nekoliko naših ideja.

1. Božićni paket Olival seta od smilja

Eterično ulje smilja je na području kozmetike zadnjih godina s pravom steklo status čudotvorne biljke za ljepotu. Naime, ljekovite tvari iz smilja regeneriraju kožu, čine ju mekšom, glađom, elastičnijom i jednostavno - mlađom.

Da smilje zaista umanjuje bore i uklanja mrlje na koži čak i kod žena u zrelijoj dobi, potvrdila su mnoga znanstvena istraživanja. A poseban naglasak je stavljen na blistavost koju smilje donosi koži.

Koje su još blagodati smilja?

  • poboljšava elastičnost tkiva i čini strije manje vidljivima
  • zbog protuupalnog djelovanja učinkovita je u prevenciji infekcija i smanjivanju ožiljaka
  • potiče rast i štiti nove zdrave stranice
  • eterično ulje smilja može se koristiti u kupkama za olakšanje začepljenih upala, astme
  • ima opuštajući učinak, eliminira stres i napetost
  • značajno utječe na proizvodnju kolagena te pomlađuje kožu
  • poboljšava mikrocirkulaciju i detoksikaciju kože
  • ….

Popis bi mogli nastaviti u nedogled.

Pošto smo svi u eljekarni24 svjesni svih blagodati smilja, odlučili smo napraviti male božićne pakete kao stvorene za vaše voljene.

Među njima su:

  • Olival set za njegu lica sadrži bogatu kremu s uljem smilja za noćnu njegu, dnevnu njegu te regenerativnu kremu za lice s uljem smilja.
  • Olival set smilje u kojem se nalaze ekstra bogata krema s uljem smilja za noćnu njegu te Olival miceralna otopina za temeljito čišćenje kože
  • Olival set smilje u kojem se nalaze ekstra hidratantna krema za dnevnu njegu i hranjiva maska za njegu i obnovu kože.

Kod ljepšeg spola zasigurno nećete pogriješiti ovakvim darom smiley

2. Solgar Zlatna čarolija VM-75 + vitamin C

Svi znamo kako nam je tijekom jeseni i zime imunitet na izmaku snaga, a rijetko tko se brine o svojem zdravlju toliko koliko o tuđem.

Pa zašto ne bi svojim voljenima kupili paket zdravlja Solgar? Znamo da se kaže kako se novcem ne može kupiti zdravlje, no u ovom slučaju možete i više nego pomoći organizmu u borbi protiv virusa i bakterija.

Zašto baš Solgar? Jer je u Solgaru kvaliteta više od riječi. Slijedi globalne standarde u proizvodnji i u mnogo čemu nadmašuje farmaceutske standarde u pogledu kontrole kvalitete i zaštite života. Također se trudi eliminirati što više alergena, pa su gotovo svi proizvodi bez šećera, soli, škroba, kvasca, kukuruza, soje, glutena, a ni jedan ne sadrži umjetne konzervanse, okuse ni boje.

Solgar VM-75 je kompleksna formula vitamina, minerala i antioksidansa te je pogodna za sve one koji žele ojačati organizam. Naziv VM-75 dolazi od količine 75 mg za većinu iz skupine B vitamina koji imaju važnu ulogu na metaboličke procese. Također sadrži vitamin E koji pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa te vitamin D i magnezij koji pridonose normalnoj kognitivnoj funkciji.

Naravno, u paketu zdravlja nalazi se i vitamin C bez kojeg naš imunitet ne može normalno funkcionirati. Vitamin C je također esencijalni sastojak za sintezu kolagena u koži i krvnim žilama te za sintezu adrenalnih žlijezda zbog čega ima opuštajući učinak.

3. Mikrolife tlakomjeri

Možda će zvučati čudno, no zašto ne bi svojim voljenima poklonili tlakomjer? Visoki krvni tlak ili hipertenzija jedna je od najraširenijih bolesti koja često prođe nazamijećeno sve do kada ne uznapreduje do granice kada je već prekasno za efikasno liječenje.

Krvni tlak svakog pojedinca podložan je promjenama koje mogu biti uzrokovane nizom faktora kao što su stres, napetost, vremenske promjene te mentalni i fizički napor, a rijetko tko danas može izbjeći stres.

Iako je vašim ukućanima srce jako kao stijena, ipak je bitno redovito i pravilno mjeriti krvni tlak jer većina koji pate od visokog krvnog tlaka često nisu ni svjesni da ga imaju.

Preporučujemo vam Mikrolife tlakomjere koji su zaista među najkvalitetnijima na tržištu i jednostavni su za upotrebu. Mjerenjem krvnog tlaka kod kuće vrlo lako možete otkriti aritmiju pulsa, a svaki od tlakomjera sadrži udobnu manžetu za sve veličine nadlaktice.

4. Adria Spa poklon paket

Nježniji spol će zasigurno obradovati sve što je povezano s njegom tijela, a posebno preparati za savršeni i opuštajući spa tretman.

Tako u POKLON PAKETIMA možete naći gel za tuširanje raznih vrsta te maslac za tijelo.

U jednom se Adria Spa poklonu nalazi gel za tuširanje od lavande i masline, u drugom gel za tuširanje od limuna i smilja, a u trećem gel za tuširanje od limunske kiseline i naranče.

  • Lavanda i maslina blagotvorno utječu na kožu i vraćaju joj vitalnost. Uz to, miris lavande ima opuštajuće djelovanje, oslobađa stres i pruža neodoljiv spa osjećaj, a maslina sadrži vitamin E koji sprječava sušenje kože.
  • Limun i smilje njeguju i imaju osvježavajuć učinak na kožu. Vraćaju joj vitalnost te čine kožu mekšom i glađom.
  • Limunska kiselina i naranča revitaliziraju kožu čineći je mekom i glatkom. Potiču proizvodnju kolagena, povećavajući protok krvi kroz kožu te njeguju suhu kožu sklonu iritaciji i aknama.
  • Maslac za tijelo se lako razmazuje, brzo upija i ne ostavlja masni trag na koži. Također stvara film na koži i time sprječava gubitak vlage iz kože.

Savršeni poklon za nježniji spol, zar ne?

5. Pranarom difuzer Sphera

Kada smo već kod spa tretmana, poslije opuštajuće kupke dobro će doći i aromaterapija eteričnim uljima.

Aromaterapija je proces raspršivanja eteričnih ulja tako da njihove arome postupno ispunjavaju sobu svojim prirodnim mirisom. Kako bi aromaterapija imala što bolji učinak potreban vam je i kvalitetan difuzer koji je namijenjen raspršivanju eteričnih ulja u prostor u obliku sitnih kapljica.

Postoje razni tipovi difuzera, a difuzer Sphera radi pod utjecajem ultrazvučnih vibracija koji kapi eteričnog ulja pretvara u aromatičnu maglicu. Uz moderan dizajn koji se prilagođava svakom domu, ovaj difuzer se odlikuje tihim radom, a može raditi i do 4 sata bez prestanka.

Idealan je za kombinacije eteričnih ulja po vašem ukusu, a posebno se preporučuje u sezoni prevencije gripa i prehlada.

Da bi vaši voljeni uživali u aromaterapiji, potrebno je nakapati 15-20 kapi eteričnog ulja u vodu i uključiti difuzer.

I jesmo li vam uspjeli dati dobre ideje za božićni poklon?

Riješite svoje voljene od svakodnevnog stresa te im pružite zdravlje i ljepotu.

Svakako mnogo bolje od još jednog para čarapa smiley

LIERAC PREMIUM SUPREME MASKA

Ova maska odlično uklanja duboke bore, učvršćuje kožu, ujednačuje ten te briše tamne mrlje i pore. Obogaćena je registriranim patentnom - Premium staničnim kompleksom, a na sniženju je 20% od 15.-16. prosinca.

OLIVAL ČAROBNI SET (ULJE+ MLIJEKO)

Olival suho ulje sa zlatnim česticama čini kožu mekom i svilenkastom, dok mlijeko za tijelo sadrži šest vrsta prirodnih ulja: lješnjak, badem, jojojbu, ružu, makadamiju i argan.