Dermoinovacije za problematičnu kožu

Dermoinovacije za problematičnu kožu

22.03.2023

Pharmaceris je marka proizvoda za njegu kože razvijena da pruža sveobuhvatnu njegu problematične kože.

PHARMACERIS nudi patentirane formulacije (9 patenata), inovativne aktivne sastojke te brza i učinkovita rješenja njege kože.

Svaki od specijaliziranih proizvoda, indiciran slovom u imenu linije proizvoda, pruža učinkovitu njegu za tipove kože koji predstavljaju različita dermatološka stanja.

Proizvodi Pharmaceris proizvedeni su u laboratoriju svjetski poznate poljske kozmetičke tvrtke Dr. Irena Eris, a poznati su poljskom tržištu od 1983 godine.

Danas je brand Pharmaceris prisutan u više od 45 zemalja svijeta.

Predstavljamo A – SENSILIUM liniju za osjetljivu kožu - SOS za nadraženu kožu!

Nepravilna njega može osjetljivu kožu izložiti iritaciji.

Grubi dermatološki ili kozmetički zahvati, nepravilna njega i štetni čimbenici iz okoliša prijetnja su osjetljivoj koži.

️PURI-SENSILIUM pjena s umirujućim D pantenolom savršena je za svakodnevno čišćenje lica i područja oko očiju. Može se koristiti čak i za osjetljivu kožu sklonu alergijama!

Hijaluronska kiselina je uobičajeni sastojak u kozmetici i estetskoj medicini. Što se stručnjacima toliko sviđa u tome? Održava vašu kožu hidratiziranom i blistavom, pospješuje čvrstoću i podatnost kože. Formula HYALURO-SENSILIUM vodene kreme Pharmaceris A linije sadrži hijaluronsku kiselinu visoke i niske molekularne težine. Oni su biokompatibilni s hijaluronskom kiselinom koja je prirodno prisutna u ljudskoj koži. Zahvaljujući tome, proizvod osigurava savršenu hidrataciju na više razina. Krema djeluje kao hladan oblog i instant smiruje iritacije kože.

CORNEO-SENSILIUM krema smiruje iritaciju i uklanja crvenilo. Njegova patentirana formula Sukralfata kapsuliranog u mikrosfere s antibakterijskim koloidnim srebrom jača epidermu, što pomaže obnoviti odgovarajuću zaštitnu barijeru. Oduševiti će Vas njegova brza moć zacjeljivanja. Možete ju koristiti i na osjetljivim i suhim područjima poput kapaka, pazuha ili usana (protiv herpesa).

SOS Corneo-Sensilium će vrlo brzo postati novi najbolji prijatelj svima.Probaj ga i ti!