TEST BERIGHT COVID-19 AG SLINA A1

BERIGHT

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C040932
UPC:
6970277518635
Upit o dodatnim količinama

Brzi antigenski test za COVID-19 komplet je testa za jednokratnu upotrebu namijenjenu za otkrivanje novog koronavirusa SARS-CoV-2, koji uzrokuje COVID-19, u ljudskoj oralnoj tekućini. Služi za dobivanje preliminarnih rezultata, završna potvrda treba se temeljiti na kliničkim dijagnostičkim rezultatima.

Upute:

1. Uklonite lijevak i plastičnu epruvetu; pričvrstite lijevak na epruvetu. Duboko zakašljite 3-5 puta. Lagano ispljunite uzorak sline u lijevak. Slina (bez mjehurića) bi trebala doseći visinu linije razmjera. 

2. Postavite epruvetu u držač epruvete. Otvorite pakiranje pufera za i dodajte cijeli sadržaj pufer u epruvetu s uzorkom sline. Pričvrstite čep na epruvetu. Lagano stisnite epruvetu 10-15 puta da biste dobro pomiješali. 

3. Izvadite test pločicu iz zatvorene vrećice i započnite testiranje u roku od sat vremena. Najbolje rezultate ćete dobiti, ukoliko testiranje obavite odmah nakon otvaranja vrećice. Test ploćicu postavite na ravnu površinu. Preokrenite epruvetu i dodajte 2 kapi otopine u otvor za uzorak testnog uređaja, a zatim počnite mjeriti vrijeme. Nemojte pomicati test tijekom testiranja. 

4. Očitajte rezultat nakon 15 minuta. Nemojte očitavati rezultate nakon 20 minuta.."

Sadrži: 1 test pločica, 1 uređaj za sakupljanje, 1 pufer, 1 upute za upotrebu, 1 vrećica za biološku sigurnost