SYNOTABS TABLETE A60

SYNOTABS

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C012374
UPC:
9003502000654
Upit o dodatnim količinama

SynoTabs® tablete potiču prirodnu funkciju zglobova i pomažu u borbi protiv postupnog propadanja hrskavice u zglobovima, zahvaljujući pomno odabranoj i jedinstvenoj kombinaciji hranjivih tvari važnih za zglobove i vitalnih tvari prijeko potrebnih za zglobnu hrskavicu i kosti.

U SynoTabs® tabletama nalaze se dva najvažnija osnovna gradivna sastojka za zdravo funkcioniranje zglobova - glukozamin i hondroitin-sulfat - u kombinaciji s visokokvalitetnim kompleksom vitamina i minerala, što hrskavici i kostima pruža dodatnu podršku i zaštitu.

Aktivni sastojci SynoTabs® tableta glukozamin® - aminošećer koji proizvodi ljudsko tijelo, a osnovni je gradivni dio zglobne hrskavice i zglobne tekućine.

hondroitin-sulfat® - zajedno s glukozaminom, hondroitin-sulfat ojačava i održava hrskavično tkivo. Zbog njegova velikog kapaciteta pohranjivanja vode, važan je i za elastičnost, a time i za zdravlje hrskavice.

kalcij - mineral koji je odgovoran za održavanje strukture i čvrstoće kostiju.

mangan - kao kofaktor određenih enzima, ima važnu funkciju u vezivnom tkivu i zglobovima.

vitamini C i D - vitamin C jača obrambeni sustav i štiti potporno tkivo zgloba i zglob od upalnih procesa. Vitamin D potiče resorpciju kalcija u tkivu, ima pozitivan učinak na koštanu strukturu, što posljedično jača zglobove.

Pakiranje: 60 tableta