REVALID ANTI HAIR LOSS SERUM 50ML

REVALID

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C042327
UPC:
7649992533436
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Revalid regrowth serum sadrži 3% Redensyl-a. Redensyl potiče rast kose, smanjuje opadanje i povećava njezinu gustoću. Ekstrakt cvjeta pelina iz švicarskih Alpa sadrži antioksidativna esencijalna ulja koja zajedno sa Redensyl-om oživljavaju rast kose. Aminokiseline i pantenol hidriraju kosu i vlasište i obnavljaju stanice kože. 50 mL = 14 dana primjene. 

- Smanjuje opadanje kose

- Povećava gustoću kose

- Obnavlja folikul vlasi

- Do 28 000 novih vlasi nakon svakodnevnog korištenja

- Klinički dokazano

- 0% parabena, silikona, sulfata 

Redensyl Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativne medicine koji dokazano obnavlja stanice u folikulima odgovornim za rast kose. Sastoji se od dvije patentirane molekule – DHQG (dihidroksikvercentin glukozid) i EGCG2 (epigalokatehin galat - glukozid). DHQG je izoliran iz drva ariša i aktivira diobu matičnih stanica folikula vlasi, a EGCG2 se nalazi u listovima zelenog čaja i smanjuje upalu vlasišta. Redensyl® znanstveno dokazano potiče rast kose i smanjuje njezino opadanje.

Kliničko ispitivanje dokazalo dokazala je da Redensyl ima ciljani efekt na matične stanice folikula vlasi koje su zadužene za rast nove kose.

* u dvostruko slijepom placebo kontroliranom kliničkom ispitivanju provedenom pod nadzorom školovanih dermatologa, polovina od 26 muškaraca s alopecijom (3.-4. stadij) u dobi između 18 i 70 godina dobila je formulu s 3% Redensyl-a.

Ekstrakt cvjeta pelina iz švicarskih Alpa. Pelin iz švicarskih Alpa poznat je po svojim antioksidativnim svojstvima. Koristi se za zaštitu i uspostavu ravnoteže vlasišta.

PRIMJENA: Svakodnevno nanesite 3,5 mL (6 do 8 potisaka) na zahvaćena područja vlasišta.

PAKIRANJE: 50 ml