REVALID ANTI HAIR LOSS ŠAMPON 200ML

REVALID

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C041913
UPC:
7649992533429
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Revalid stimulating shampoo sadrži Redensyl, inovativan sastojak koji oživljava folikul dlake i stimulira matične stanice folikula dlake.

Sastoji se od dvije molekule zaštićene patentom koje su izolirane iz drva ariša i lišća zelenog čaja.

Aminokiseline omogućuju hidrataciju i stimuliraju kožu glave pritom smanjujući upalu.

Formula obogaćena ekstraktom cvijeta pelina iz švicarskih Alpa i pantenolom omogućuje veoma blago čišćenje, hidrira isušeno vlasište i učvršćuje strukturu vlasi.

- Vrlo blago čišćenje

- Smanjuje upalu

- Hidrira kosu

- Priprema vlasište za tretman protiv opadanja kose

- 0% parabena, silikona, sulfata

Redensyl Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativne medicine koji dokazano obnavlja stanice u folikulima odgovornim za rast kose. Sastoji se od dvije patentirane molekule – DHQG (dihidroksikvercentin glukozid) i EGCG2 (epigalokatehin galat - glukozid). DHQG je izoliran iz drva ariša i aktivira diobu matičnih stanica folikula vlasi, a EGCG2 se nalazi u listovima zelenog čaja i smanjuje upalu vlasišta. Redensyl® znanstveno dokazano potiče rast kose i smanjuje njezino opadanje.

Kliničko ispitivanje dokazalo dokazala je da Redensyl ima ciljani efekt na matične stanice folikula vlasi koje su zadužene za rast nove kose.

* u dvostruko slijepom placebo kontroliranom kliničkom ispitivanju provedenom pod nadzorom školovanih dermatologa, polovina od 26 muškaraca s alopecijom (3.-4. stadij) u dobi između 18 i 70 godina dobila je formulu s 3% Redensyl-a.

Ekstrakt cvjeta pelina iz švicarskih Alpa. Pelin iz švicarskih Alpa poznat je po svojim antioksidativnim svojstvima. Koristi se za zaštitu i uspostavu ravnoteže vlasišta.

PAKIRANJE: 200 ml