PAPILOPCARE GEL 30ml

PAPILOCARE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C040194
UPC:
8470001890641
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Za pomoćno liječenje kondiloma uzrokovanih HPV-om na površini genitalija. Gel koji ne sadrži hormone sa svojstvima vlaženja i obnove epitela na površini genitalija. Indiciran je za vlaženje i obnovu sluznice površine genitalija kada je potrebna posebna njega, nakon određenih medicinskih/kirurških zahvata (na primjer, lasersko uklanjanje kondiloma ili bradavica na površini genitalija izazvanih HPV-om).

  • Formulacija za intenzivno vlaženje s niosomima hijaluronske kiseline i ß-glukana, koji poboljšavaju funkciju kožne barijere.
  • Sadrži ekstrakte (Azadirachta indica, Coriolus versicolor, fitosomi biljke Centella asiatica) koji održavaju ravnotežu, obnavljaju i imaju antioksidativna svojstva.
  • Prebiotici i mliječna kiselina održavaju mikrobiotu intimnog područja.
  • Aloe vera omogućuje vlaženje, epitelizaciju i obnovu površine genitalija. Na taj način površina genitalija oporavlja svoje normalne karakteristike fleksibilnosti i vlaženja, čime se pospješuje prirodni proces zacjeljivanja.

PRIMJENA: Vrhovima prstiju nanijeti na površinu genitalija. Preporučuju se dvije primjene dnevno, a najmanje jednu treba primijeniti navečer, prije odlaska na spavanje.

U žena se može koristiti zajedno s Papilocare® gelom za rodnicu.

NAPOMENA: Ne primjenjivati u osoba s poznatom preosjetljivošću na bilo koji od sastojaka. U određenim rijetkim slučajevima, mogući su svrbež ili nadraženost na mjestu primjene. Ako nakon primjene osjetite nelagodu, prekinite primjenu i obratite se liječniku. U slučaju trudnoće, prije primjene, obratite se liječniku.

PAKIRANJE: 30ml