NUK Boca Anti-colic s pokazivačem temperature 300 ml 0-6 mjeseci

NUK

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C042003
UPC:
4008600401780
NUK plastična bočica s indikatorom temperature.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Bočica NUK Anti-Colic s indikatorom temperature 300 ml

  • NUK bočica protiv grčeva izrađena od laganog, nelomljivog polipropilena (PP),
  • s indikatorom temperature,
  • bez štetnih tvari - bez BPA , li>
  • jednostavno punjenje i čišćenje - izuzetno širok vrat boce,
  • siguran i stabilan hvat,
  • silikonska duda, 0-6 mjeseci, M veličina, li >
  • kompatibilan s NUK First Choice proizvodima,
  • volumen 300 ml.

NUK Anti-Colic bočica - odgovor na vaše probleme s grčevima

Konačno dobar osjećaj u želucu. Gutanje zraka tijekom hranjenja glavni je uzrok tipičnih simptoma kolika kao što su vjetar, grčevi u trbuhu i stalni plač. NUK Anti-Colic Professional bočica je razvijena kako bi spriječila bebe da gutaju zrak tijekom hranjenja.
Tajna bočice protiv grčeva je profesionalni ventilacijski sustav NUK NO AIR *, koji još učinkovitije sprječava ulazak zraka. To je inovativna kombinacija zračnog ventila i zračnog kanala. Zračni ventil osigurava da se duda ne skuplja tijekom hranjenja, što znači da se vaša beba može hraniti bez potrebe puštanja. Time se eliminira jedan od glavnih uzroka unosa zraka. Ugrađeni zračni kanal usmjerava zrak iz ventila izravno na dno boce – bez kontakta mjehurića zraka sa sadržajem boce. Time se sprječava nakupljanje zraka u mlijeku. A manje zraka u hrani znači manje zraka u bebinom trbuščiću. Dakle, na ovaj način bočica pomaže u sprječavanju grčeva. Certificirano od strane stručnjaka i majki. **

Opušteno i sigurno hranjenje zahvaljujući NUK kontroli temperature!

Kada su bebe gladne, hrana u bočici nikada ne smije biti prevruća, ali ni hladna. Zbog toga mame i tate provjeravaju temperaturu pića prije svakog obroka. Znati kada je točno postignuta prava temperatura može biti izazov. Zato je NUK razvio NUK dječje bočice s funkcijom kontrole temperature.
Za pomoć u hranjenju, NUK dječje bočice sada su opremljene novim NUK indikatorom temperature. Izgleda kao termometar montiran na bocu i kada je sadržaj boce prevruć, indikator svijetli. Ova značajka pomaže roditeljima da postignu optimalnu temperaturu prilikom hranjenja bebe.
Kada je hrana prevruća, plavi indikator obično postaje bijeli. U idealnom slučaju, hrana treba imati tjelesnu temperaturu (37 °C) i odgovarati plavom tonu na zaslonu.
Važno! Kontrola temperature je za dodatnu provjeru, pa temperaturu ipak treba provjeriti prije samog hranjenja nanošenjem nekoliko kapi na unutarnju stranu zapešća.
NUK First Choice + bočice za bebe s kontrolom temperature na prvi pogled pokazuju kada je dostignuta odgovarajuća temperatura za piće.

Najprirodnija duda za vašu bebu.

NUK je dugi niz godina prvi izbor za hranjenje na bočicu po uzoru na dojenje.
Poseban oblik dude izrađuje se po modelu majčine bradavice prilikom dojenja. Ostavlja dovoljno prostora na bebinom jeziku i čeljusti za prirodne pokrete sisanja. Nova mekana silikonska duda bolje pristaje bebinom nepcu i daje prirodan osjećaj dok pije.

Klinički ispitano ** 96% stručnjaka potvrđuje smanjenje zraka u mlijeku **

* Pomaže u sprječavanju mjehurića zraka u hrani.

** Neovisno istraživanje tržišta 50 primalja i 50 pedijatara, Njemačka 2021.; Neovisno istraživanje tržišta, 162 majke, Njemačka 2020.