KRON LOSION ZA KOSU 200 ML

KLINION

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C004390
UPC:
3859889941211
Kron losion za kosu protiv ispadanja i za ubrzan rast kose s ekstraktom 17 biljaka.
Upit o dodatnim količinama

Losion za poboljšanu cirkulaciju vlasišta i rast kose

Kron losion za kosu protiv ispadanja i za ubrzan rast kose sadrži ekstrakte 17 vrsta biljaka ubranih na ekološki čistim uzgajalištima. Proizveden je u skladu s drevnom recepturom, pažljivim odabirom tradicionalno priznatih i u narodu poznatih biljaka poput preslice, koprive, ružmarina, trputca, oraha, kadulje i drugih biljaka koje pozitivno utječu na zdravlje kose. Kron losion za kosu dobiven je prirodnim postupkom i ne sadrži sintetske dodatke, konzervanse, boje ni mirise. Uz to, ovaj losion sadrži bio čestice koje obnavljaju kosu od korijena, prodiru u vlasi i jačaju rijetku kosu i najbolje od svega – djeluju na vašu kosu odmah po primjeni losiona! Vaša kosa postaje čvršća i gušća, a tanke vlasi jače i obnovljene.

SVOJSTVA:

  • Kombinacija 17 vrsta tradicionalno priznatih biljaka
  • Dobiven prirodnim postupkom
  • Obnavlja oštećen korijen kose
  • Prodire u vlasi i jača tanku kosu
  • Potiče stvaranje novih kolagenih vlakana na mjestu ćelavosti

PRIMJENA: Nanijeti na suho vlasište 2 puta dnevno i nježno umasirati jagodicama prstiju. Ostaviti losion da djeluje na kosi bez ispiranja.

OPREZ: Samo za vanjsku upotrebu. Čuvati zaštićeno od svijetla pri temperaturi od 25 °C, izvan dohvata djece. Ne smiju koristiti osobe alergične na gore navedene sastojke i alkohol. Spriječiti dodir s očima. U slučaju da dođe do začepljenja ventila isprati u toploj vodi.

PAKIRANJE: 200 ML