Institut Esthederm Photo Reverse Brightening Krema CLAIRE 50 ml

INSTITUT ESTHEDERM

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C052192
UPC:
3461023492123
Krema vrlo visoke zaštite za ujednačavanje tena i protiv tamnih mrlja.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Tamne mrlje ili pigmentacijske mrlje pojavljuju se s godinama i u slučajevima produljenog i opetovanog izlaganja suncu ili plavom svjetlu. Hiperpigmentiran i neujednačen ten bez sjaja gubi svoju blistavost.
Posebno za veoma svijetlu ili svijetlu put, zaštitna krema protiv tamnih mrlja PHOTO REVERSE Light Beige veoma visoke zaštite ujednačava ten i prikriva, sprječava i posvjetljuje tamne mrlje, čak i u slučajevima izlaganja suncu ili plavoj svjetlosti. Nekomedogen proizvod.

Pruža veoma visoku zaštitu od UVA/UVB zraka i štiti od fotostarenja i opekotina.

Ujednačava ten i idealno prekriva svijetlu i veoma svijetlu put zahvaljujući pigmentima koji sprječavaju učinak plave svjetlosti.

Posvjetljuje kožu, smanjuje tamne mrlje i vidljivo ujednačava ten zahvaljujući tehnologiji PHOTO REVERSE, koja ujednačava sve pigmentacijske procese.

Sprječava fotostarenje i jača prirodnu obranu kože na suncu zahvaljujući tehnologiji GLOBAL CELLULAR PROTECTION, koja neutralizira slobodne radikale, štiti stanični DNK i pomaže u suzbijanju čimbenika koji pridonose razgradnji kolagena.

Optimizira staničnu vitalnost i čuva mladolik izgled kože zahvaljujući patentu CELLULAR WATER, koji reproducira kvalitete vode prirodno sadržane u koži.

OCEAN CARE: Formula ovog proizvoda za zaštitu od sunca u skladu je s vodenim ekosustavima (netoksična za koralje, alge i morske mikroorganizme).

PATENTI: TEHNOLOGIJA PHOTO REVERSE, PATENT GLOBAL CELLULAR PROTECTION, PATENT CELLULAR WATER

PRIMJENA: Nanesite zaštitnu kremu PHOTO REVERSE Brightening Light Beige obilno na lice i vrat 20 minuta prije izlaganja suncu. Ponovno nanosite svaka dva sata i nakon plivanja.
Idealna kao ljetna tonirana zaštitna dnevna krema protiv tamnih mrlja. Izbjegavajte prekomjerno izlaganje suncu, posebno u satima kad je sunce na vrhuncu. Ne izlažite bebe ili malu djecu izravno na sunce.

PAKIRANJE: 50 ml