HEMOCLIN GEL 45ML

HEMOCLIN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C009597
UPC:
5012616162329
HemoClin® gel s učinkom hlađenja pruža brzo olakšanje i pomoć kod hemoroida, bolnih raspuklina i drugih tegoba u predjelu analnog otvora.
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: HemoClin je proizvod koji služi za ublažavanje i sprečavanje simptoma hemoroida, raspuklina (fisura) i drugih analnih teškoća (svrbež, iritacija, osjetljivost, osjećaj žarenja). HemoClin ima poseban aplikator koji je razvijen upravo za uklanjanje analnih teškoća (dužina aplikatora je 4 cm, budući da se većina analnih teškoća pojavljuje duž 4 cm od anusa. Patentiranim aplikatorom gel se ravnomjerno nanosi na potrebno mjesto, a njegov sastav omogućava da gel i ostane ondje gdje ga primijenite. HemoClin gel ujedno njeguje kožu i sluznicu i pomaže u obnavljanju kože te podupire prirodni proces zacjeljivanja. HemoClin ima i lubrikantno djelovanje koje omogućava lakše pražnjenje crijeva. HemoClin se bazira na patentiranom bioaktivnom kompleksu 2QR koji oblaže otvorene hemoroide i tako pomaže u sprečavanju infekcije. Primjeren je za upotrebu u trudnoći i nakon porođaja.

Prednosti Hemoclin® gela:

Osigurava brz učinak hlađenja

Ublažava svrbež, bol i osjećaj žarenja

Ublažava bol pri pražnjenju crijeva

Štiti sluznicu od štetnih bakterija i potiče prirodni proces zacjeljivanja

GLAVNI SASTOJAK: Aqua, Aloe Barbadensis gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer – 2QR

SASTOJCI: Aqua, Aloe Barbadensis gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer – 2QR, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium phosphate

PRIMJENA: Za uklanjanje tegoba u predjelu analnog otvora (npr. svrbeža, iritacije, osjećaja žarenja i osjetljivosti) nanesite gel na zahvaćeno područje i oko njega u dovoljnoj količini najmanje dva puta na dan tijekom dva tjedna, odnosno svaki put kad želite ublažiti simptome. Češća primjena povećava učinkovitost. Radi dodatnog učinka hlađenja čuvajte spremnik u hladnjaku.

UPOZORENJA: Spremnik je pod tlakom: može se rasprsnuti ako se grije. Ne bušiti i ne paliti čak ni nakon upotrebe. Čuvati odvojeno od topline, iskri, otvorenog plamena i vrućih površina. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C. Čuvati izvan dohvata djece. Sadrži male dijelove. Zaštititi sredstvo i aplikator od sunčeve svjetlosti te čuvati na suhom i hladnom mjestu (dobro prozračenom). Spremnik se može koristiti samo u kombinaciji s priloženim aplikatorom. 
Vrlo lako zapaljivo. Spremnik pod tlakom.