GYNOFIT GEL ZA RODNICU SA MLIJEČNOM KISELINOM 6kom

GYNOFIT

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C013237
UPC:
7612256037308
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

GYNOFIT® gel  je medicinski proizvod na bazi mliječne kiseline, razvijen u suradnji s ginekolozima. Pripremljen je u aplikator za jednokratno korištenje koji je prikladan za jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu. 

GYNOFIT® gel je namijenjen za sprječavanje i kratkotrajno liječenje (obično 6-12 dana) bakterijske vaginoze i infekcije rodnice gljivicama iz roda kvasnica. Primjenjuje se i za liječenje bakterijske vaginoze u kombinaciji s antibioticima. Normalizira floru rodnice i regulira pH rodnice. GYNOFIT® gel se koristi za brzo ublažavanje svrbeža, osjećaja pečenja i neugodnog mirisa rodnice. 

GYNOFIT® je medicinski proizvod u obliku gela pripremljen u higijenski aplikator za jednokratnu primjenu, jednostavnu i čistu, u rodnicu. Gel se izravno istiskuje u rodnicu iz posebno oblikovanog i zabrtvljenog, jednokratnog aplikatora. Preporučuje se primjena u ležećem položaju, najbolje navečer prije odlaska na spavanje.
Prikladno i higijenski bilo da ste na putu ili kod kuće, praktično zahvaljujući tome što je svaki aplikator zapakiran u vlastitu vrećicu.

PRIMJENA:
Kratkotrajna primjena (6-12 dana) kod bakterijske vaginoze i infekcije rodnice gljivicama iz roda kvasnica. U slučaju iscjetka neugodnog mirisa, nadraženosti, crvenila, osječaja pečenja i svrbeža u području rodnice. Liječenje: primjenite 1 aplikator dnevno, tijekom 6-12 dana dok simptomi ne nestanu. Sprječavanje: primjenite 1 aplikator dnevno, tijekom 1-2 dana nakon mjesečnice, spolnog odnosa ili posjete bazenima.

NAPOMENA: Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Ukoliko se tijekom primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom gela.Postoji mogućnost početnog ali reverzibilnog osjećaja pečenja i/ili svrbeža.

PAKIRANJE:  6 jednodoznih aplikatora svaki sadrži 5 ml