Zaštita od sunca počinje iznutra

Zaštita od sunca počinje iznutra

29.03.2023

Prepoznajte svoj tip kože i saznajte način kako da se zaštitite iznutra.

Budite spremni za sunčane dane uz dodatke prehrani koji će vašu kožu pripremiti za sunce.

Koža voli sunce

Sunčeva energija od iznimne je važnosti za kožu jer koža pomoću nje proizvodi vitamin D, no sunčeve UV zrake štetne su za kožu i njezin izgled. Zato je važno odabrati pravu zaštitu, a zaštita – počinje iznutra.

Zaštita kože iznutra

Jeste li znali da se u našem organizmu svakodnevno stvaraju agresivne molekule, tzv. slobodni radikali koji svojim djelovanjem dovode do oštećenja kože?

Sunčevo UV zračenje odavno je prepoznato kao jedan od najvećih čimbenika u starenju kože. Starenje kože se može javiti u svakom od različitih slojeva kože: epidermisu, dermisu i hipodermisu, pri čemu svaki od slojeva pokazuje različite znakove starenja kože.

Najvažniju ulogu u borbi protiv slobodnih radikala i rapidnog starenja kože imaju antioksidansi – vitamini, minerali i fitonutrijenti – koji će ih neutralizirati i popraviti oštećenja na koži te dati stabilnost i čvrstoću vezivnim tkivima te očuvati sintezu i funkciju kolagena.

Zato je svaku kožu, a osobito onu osjetljivu na sunce te kožu sklonu alergijskim reakcijama i dermatološkim promjenama, potrebno njegovati iznutra.

Zaštita kože iznutra započinje raznovrsnom i uravnoteženom prehranom te primjenom dodataka prehrani koji igraju veliku ulogu u borbi protiv štetnih slobodnih radikala u tijelu. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Solgara i MEV Fellera, možemo se prestati igrati skrivača sa suncem i prepustiti njegovom punom sjaju.

Prepoznajte svoj tip kože

Omogućite svojoj koži sigurnu zaštitu od sunca razumijevajući njezin tip i reakciju na sunce.

Saznajte svoj tip unutarnje zaštite

Kako biste zaštitili svoju kožu prije izlaganja suncu i spriječili negativan utjecaj sunca na izgled vaše kože, započnite njegovati svoju kožu iznutra.

IZVOR: https://mysun.expert/