Suha koža i omege se vole - Novexpert Omega linija

Suha koža i omege se vole - Novexpert Omega linija

Objavio eljekarna24.hr on 22.03.2023

Kompletni vodič kroz Novexpert Omega liniju za suhu kožu

Znate li onaj osjećaj kad koža vapi za hidratacijom? Suha koža nije šala - zahtijeva našu punu pažnju i ljubav. Srećom, tu je Novexpert Omega linija! Sa svojih pet tipova omega masnih kiselina, ona je kao čarobni napitak za vašu žednu kožu. Hajdemo zajedno istražiti kako ove čudesne kiseline mogu transformirati vašu kožu i vratiti joj sjaj i svježinu.

Ključni benefiti omega masnih kiselina:

Omega 3 masne kiseline:

Evo prve superzvijezde! Omega 3 nije samo za vaš doručak; ona je i superheroj za vašu kožu. Pomaže u stvaranju zaštitne barijere, bori se protiv upala i čuva vašu kožu od zločestog UV zračenja. Laneno sjeme, losos, orasi - nisu samo ukusni, već su i pravi spasitelji vaše kože.

Omega 5 masne kiseline:

Ova kiselina je kao tajni agent antioksidansa. Smanjuje oksidativni stres i čuva vašu kožu mladom i zdravom. Nar, pun omega 5, nije samo za vaš smoothie; on je i saveznik vaše kože.

Omega 6 masne kiseline:

Važna za kosti, kosu, kožu - omega 6 radi sve! Orašasti plodovi nisu samo snack, oni su i vaši saveznici u održavanju kože u top formi.

Omega 7 masne kiseline:

Imate problema s dermatitisom ili opeklinama? Omega 7 je tu da pomogne. Pasji trn - ne samo da zvuči zanimljivo, već je i pun ove kiselina koja čini čuda.

Omega 9 masne kiseline:

Avokado i maslinovo ulje nisu samo za vašu salatu. Omega 9 u njima pomaže regulirati kolesterol i jača vaš imunitet, a to znači i zdraviju kožu.

Zašto odabrati Novexpert Omega proizvode?

Aktivne sastojke formulirali su liječnici. Novexpert linija s omegama uz omega masne kiseline obiluje i biljnim maslacima. Ideja za ovaj odabir potekla je od proučavanja Vernix Caseose, zaštitnog sirastog sloja s kojim se rađaju bebe. Isti ih štiti od svih vanjskih čimbenika s kojima se do tad još nisu srele. Novexpert omega linija doprinosi prevenciji starenja, regeneraciji i smirenju kože.

Novexpert Omega linija

BOOSTER SERUM S 5 OMEGA, 30 ml

Ovaj serum je kao eliksir mladosti. Sa svih pet omega kiselina, on hrani vašu kožu i daje joj onaj zdravi sjaj za koji ste mislili da je moguć samo u reklamama. Ulje pasjeg trnja, nara, marule - sve to u jednoj maloj bočici čuda.

ULJE ZA ČIŠĆENJE S 5 OMEGA, 150 ml

Zaboravite na obične čistače. Ovo ulje je kao nježni zagrljaj za vašu kožu. Uklanja šminku, hidratizira, ostavlja kožu glatkom i svježom. Tko kaže da čišćenje mora biti dosadno?

OMEGA SOS MASKA – ULTRA NJEGUJUĆA, 50 ml

Kada vaša koža vapi za SOS-om, ova maska dolazi u pomoć. Formulirana posebno za suhu kožu, ona pruža intenzivnu njegu i smanjuje osjećaj zategnutosti. Zima više nije problem!

OMEGA EXTRA BOGATA KREMA – ZA OPORAVAK, 40 ml

Ova krema je kao meki zagrljaj za vašu kožu. Inspirirana tajanstvenim Vernix Caseosa, obnavlja suhu i zategnutu kožu, vraća elastičnost i mekoću. Kao da ste ponovno rođeni!

OMEGA BOGATA KREMA ZA ZAŠTITU, 40 ml

Za zrelu kožu, ova krema je kao vrijeme u boci. Povećava razinu lipida, čini kožu čvršćom i hidratiziranom. Koža nakon 50? Ma, nema problema!

Prijedlog ultra jednostavne skincare rutine za suhu kožu - baziran na omega kiselinama

1. Jutarnja i večernja rutina:

Započnite i završite dan uz Novexpert Ulje za čišćenje s 5 omega, nakon toga nanesite Booster Serum s 5 Omega za sjaj i zaključajte kožu nanošenjem Omega bogate kreme za zaštitu ili Omega extra bogate kreme - izbor je vaš! Ono što mi znamo - vaša koža će biti zahvalna i to će pokazati!

2. Tjedna posebna njega:

Za onaj dodatni TLC, nanesite Omega SOS masku jednom ili dva puta tjedno. Zima, vjetar, hladnoća - sada su samo dio prošlosti.

Uz Novexpert Omega linijom, suha koža postaje stvar prošlosti. Nadamo se da smo vam pomogli otkriti kako omega masne kiseline mogu preporoditi vašu kožu. Blistajte kao nikad prije!