Savršena njega za savršenu kosu

Savršena njega za savršenu kosu

22.03.2023

Keune Care asortiman sastoji se od vrhunskih proizvoda za njegu kose, obogaćenih esencijalnim mineralima koji hrane vlasište i kosu. Evo što možete dobiti: svoju kosu u najljepšem, najsretnijem i najzdravijem izdanju, iznutra i izvana.

Svaki tip kose traži određenu njegu, a posebno kad se suočimo s problemima koje nije tako jednostavno riješiti. Osjetljivo vlasište prepoznajemo po simptomima kao što su osjećaj žarenja, peckanja i svrbež, a izaziva ga neuravnotežena prehrana ili uporaba krive njege, kao i izlaganje određenim klimatskim uvjetima ili stresu.

Specijalizirana Keune Care Derma linija sadrži kompletnu ponudu proizvoda namijenjenih za njegu svih tipova vlasišta i kose kod kuće. Svi proizvodi iz ove linije su dermatološki odobreni.

Keune Care Derma proizvodi pomažu uravnotežiti vlasište i njegove prirodne funkcije. Esencijalni minerali imaju bitnu ulogu u tom procesu i nalaze se u svim proizvodima, a svaka linija ima svoju unikatnu tehnologiju.

Recite zbogom masnom vlasištu i posegnite za Keune Derma Regulate šamponom. Nitko ne voli osjećaj masnoće koju uzrokuju pretjerana upotreba šampona i pretjerano aktivno vlasište. Esencijalni minerali, bio-sumpor i betaini umiruju vlasište i reguliraju razinu sebuma, usporavajući prekomjerno stvaranje masnoće. Rezultat: umireno vlasište i sjajna kosa. Osjećat ćete se potpuno osvježeno!

Kada je vrijeme za suzbijanje peruti, vrijeme je za Keune Derma Exfoliate šampon koji sadrži Octopirox, aktivnu tvar koja zaustavlja prekomjerno razmnožavanje gljivica, uklanja vidljivu perut i umiruje svrab vlasišta.

Osobe koje imaju vrlo osjetljivo vlasište, mogu imati alergijske reakcije od nekih proizvoda za njegu i styling kose. Specijalizirana Keuneova Care Derma Sensitive linija nudi upravo kompletnu ponudu za takvo riješenje problema osjetljivog vlasišta. Derma Sensitive šampon čisti i smiruje nadraženo vlasište, a regenerator omekšava kosu i daje joj sjaj. Brižljivo formulirani losion i maska, smiruju suho i nadraženo vlasište. Svi proizvodi iz ove linije su bez alergena, bez parabena, dermatološki su odobreni, PH neutralni i aktivno djelujuju u borbi protiv crvenila, svrbeža i iritacije.

Gubitak kose (alopecija) ima niz uzroka, među kojima su hormonalni problemi, bolesti, uzimanje nekih vrsta lijekova, nasljedni faktori, stres i negativni utjecaji iz okoline. Derma Activate linija pomlađuje kosu sklonu prorijeđivanju i potiče rast te može biti trajno rješenje za privremeni gubitak kose.

Linija se sastoji od Derma Activate šampona i losiona te Derma Care Thickening spray-a. Derma Activate proizvodi obogaćeni su vitaminom H koji jača keratin u kosi, smanjujući broj ispalih vlasi. Kofein potiče cirkulaciju, a takanal potiče rast novih vlasi. Nakon ponovne upotrebe vaša će kosa imati više punoće, volumena i sjaja.