…s lakoćom održavajte Vašu tjelesnu težinu

…s lakoćom održavajte Vašu tjelesnu težinu

27.03.2023

S lakoćom održavajte Vašu tjelesnu težinu - ovo je puno jednostavnije izreći, nego provesti u djelo.

Dolazak proljeća idealno je vrijeme za buđenje organizma i ciljane aktivnosti koje će ubrzati izbacivanje štetnih tvari i skidanje suvišnih kilograma nakupljenih u proteklim mjesecima. Činjenica je da ne postoji čudotvorna namirnica ili dijeta koja bi momentalno uklonila naše probleme i otopila kilograme nakupljene prekomjernim unosom hrane i pogrešnim stilom života.

Kako bi pomogao svima koji žele uspješno održavati svoju tjelesnu težinu, Solgar je razvio Thermogenic Complex, dodatak prehrani s jedinstvenom sinergističkom formulom u kojoj su kombinirane aktivne tvari znanstveno dokazanog učinka.

Thermogenic Complex sadrži 8 ključnih sastojaka sinergističkog djelovanja kao što su ekstrakt zelene kave, zelenog čaja, plodova crnog papra i čili papričice te kolin, inozitol, metionin i krom koji uz pravilnu prehranu i kretanje učinkovito doprinose Vašoj idealnoj tjelesnoj težini. Osim ekstrakta čili papričice koji pridonosi održavanju tjelesne težine te kroma koji pridonosi metabolizmu makronutrijenata, Thermogenic Complex sadrži i jedan od najekstenzivnije istraživanih ekstrakata zelene kave - Svetol® čiji su mehanizmi djelovanja potkrijepljeni brojnim objavljenim studijama.

Birani patentirani sastojci Thermogenic Complexa, prepoznate Solgar kvalitete, na prirodan način pomažu u održavanju tjelesne težine bez ikakvih popratnih neželjenih učinaka.